Klubový srdcař Sedláček na radiu Jizera
Klub

Klubový srdcař Sedláček na radiu Jizera

Redakce

Tomáš Sedláček bude na radiu Jizera hostem pořadu Ráno s Vojtou Sklenářem v pátek 14. září v době od 8 do 9 hodin. Trenéři, spoluhráči i fandové považují sedmadvacetiletého Sedláčka za velmi užitečného hráče, který je schopný a ochotný se pro boleslavské barvy rvát na kterémkoliv postě. O skutečnosti, že s ním trenéři vymetají bolavá místa sestavy, tvrdí, že mu to nevadí.

A dokonce ani nejsou výjimkou utkání, do kterých nastoupí jako útočník a než rozhodčí odpíská konec, stihne zahrát si ve středové formaci a skončí na kraji obrany.
Do historie boleslavského fotbalu se však nesmazatelně zapsal 28. září 2006 čtvrtým gólem do sítě Olympique Marseille, čímž tento francouzský velkoklub vyřadil z poháru UEFA v prvním kole a do podzimních bojů ve skupině postoupila Mladá Boleslav. Tedy způsobem, který je jeho původním fotbalovým posláním.
Pravidelné páteční relace s ranní fotbalovou návštěvou začalo rádio Jizera vysílat počátkem září a při premiéře si moderátor Vojta Sklenář povídal s útočníkem FK Mladá Boleslav a účastníkem letošního mistrovství Evropy jednadvacetiletých juniorů Janem Kyselou.
V pátek 14. září posluchači radia Jizera uslyší debatu s Tomášem Sedláčkem, který do FK Mladá Boleslav přišel před šesti lety z nedalekých Rožďalovic a současném hráčském kádru je spolu s brankářem Miller služebně nejstarším borcem.

Fanshop banner