Boleslav hraje pohárové utkání v Libiši
Klub

Boleslav hraje pohárové utkání v Libiši

Redakce

Utkání 2. kola poháru ČMFS Sokol Libiš – FK Mladá Boleslav se hraje dnes odpoledne od 17 hodin v Libiši u Neratovic. Mladá Boleslav, která do druhého pohárového kola postoupila přímo podobně jako ostatní prvoligové kluby, se na libišském trávníku představí poprvé pod vedením nového trenéra Zdeňka Ščasného. Divizní tým Sokola Libiš postoupil do druhého kola jasnou výhrou 4:1 nad Českým Brodem.

Sokol Libiš je v divizní B skupině po pěti odehraných kolech na šestém místě se ziskem sedmi mistrovských bodů a aktivním poměrem gólů 10:7. V mistrovských zápasech postupně prohrál v Novém Boru 0:2, doma porazil Brozany 2:0, remizoval v Litvínově 2:2, doma porazil Rakovník vysoko 6:1 a prohrál v Jirnech 0:2.

Pokud Mladá Boleslav v Libiši nezaváhá a postoupí do 3. kola, narazí na vítěze duelu Dobrovice – Kolín. K případnému utkání třetího kola poháru ČMFS do Dobrovice nebo do Kolína by Mladá Boleslav jela ve středu 26. září.

V předehrávaných pohárových duelech do třetího kola již postoupily Jihlava výhrou ve Žďáru nad Sázavou 3:2, Rýmařov výhrou nad Opavou 3:2, Konice senzačním vyřazením prvoligové Olomouce na penalty 5:4 po bezgólové plichtě, Karviná výhrou v Orlové 3:0, Líšeň výhrou nad Znojmem 2:1, Náchod-Deštné na penalty 5:4 po bezgólové remíze a Třeboň výhrou nad Pískem 3:0.

Fanshop banner