Den radia Jizera s autogramiádou fotbalových hvězd
Klub

Den radia Jizera s autogramiádou fotbalových hvězd

Redakce

Čtveřice fotbalistů Radim Holub, Adrian Rolko, Miroslav Miller a Václav Kalina se zúčastní autogramiády v rámci Dne radia Jizera v sobotu 1. září v Rejšicích. Kulturní program Dne radia Jizera začne v pravé poledne a potrvá až do půlnoci, fotbalová autogramiáda se uskuteční od 13 do 14 hodin.
Pro fotbalové příznivce bude na této akci také stánek boleslavského fanshopu se všemi obvyklými suvenýry a zcela novými kartičkami hráčů současného kádru FK Mladá Boleslav.

Den rádia Jizera v rejšickém sportovním areálu zpestří účinkující Petra Janů, Martin Maxa, Milan Drobný, Čejka Band, Kamil Emanuel Gott, Gábina Goldová, High Fever, Beatles Revival a Luboš Odháněl, který je autorem a interpretem klubové hymny FK Mladá Boleslav.
Součástí programu bude fotbalový zápas hvězd, seskoky parašutistů, předvádění výcviku služebních psů, představení skupiny historického šermu Páni z Michalovic, starty horkovzdušného balónu, ukázky hasičského záchranného sboru středočeského kraje, živé vysílání radia Jizera, svezení v kočáře stáje Kateřina, návštěva pivního města, dětské atrakce, školní dárky zdarma a samozřejmě spousta dobrého jídla a pití.
Fanshop banner