Jedeme fandit do Českých Budějovic
Klub

Jedeme fandit do Českých Budějovic

Redakce

Utkání pátého kola I. Gambrinus ligy SK Dynamo České Budějovice – FK Mladá Boleslav se hraje v neděli 2. září od 17 hodin. Na jih Čech odjedou autobusy s fanoušky ve 12,30 hodin z areálu městského stadionu v Mladé Boleslavi. V jarní sezóně minulého ligového ročníku byli na českobudějovickém stadionu boleslavští příznivci hodně slyšet a svými hlasivkami se podíleli na jasné výhře 3:0. Také tentokrát bude každý hlas povzbuzení dobrý k tomu, aby fotbalisté FK Mladá Boleslav zabodovali.

Cena zájezdu tradičně podporovaného z klubové pokladny je stanovena na 170,- Kč (pro členy fan klubu 130,- Kč), přičemž zahrnuje náklady na dopravu a vstupenku na ligové utkání.
Přihlášky k fotbalové výpravě na jih Čech přijímá Jan Pažout na známém telefonním čísle 777 313 404 nebo na emailové adrese jan.pazout@centrum.cz- heslo budějovice nejpozději do 12 hodin v pátek 31. srpna.

Organizátoři zájezdu vyzývají účastníky, aby se k nedělnímu odjezdu ve 12,30 hodin dostavili včas k autobusům, které budou přistavené v areálu boleslavského městského stadionu za pokladnami hlavní vstupní brány.

Fanshop banner