Ve středočeském derby je Boleslav favoritem
Klub

Ve středočeském derby je Boleslav favoritem

Redakce

Středočeské derby utkání, jež patří do programu 4. kola I. Gambrinus ligy, FK Mladá Boleslav – FK Kladno se hraje v nedělním večeru 26. srpna od 20,15 hodin na boleslavském městském stadionu. Jeho průběh můžete sledovat na speciálním sportovním kanálu ČT4 nebo v on-line reportáži na tomto klubovém webu. Nejlepší je však osobní přítomnost v hledišti s přímou hlasitou podporou mužstva: „Boleslav do toho!“

Ve střetnutí dvou středočeských týmů je za favorita považovaná Mladá Boleslav. Hovoří pro ní domácí prostředí a bilance vzájemných utkání z předchozího ročníku. Boleslav doma vyhrála 2:0 a v Kladně remizovala 0:0. Čisté Millerovo konto by bylo i tentokrát základem boleslavského úspěchu, který předpokládají odborníci i sázkaři.
Například na internetovém zpravodajství eFotbal.cz nikdo z oslovených expertů nepochybuje o boleslavském vítězství. Oslovení Josef Csaplár, Ivan Hašek, Vítězslav Lavička, František Straka, Zdeněk Ščasný i Pavel Tobiáš se shodli v sázkařské terminologii na „vostré“ jedničce. „Zápas domácí nepodcení, navíc Kladnu se v úvodu příliš nevedlo, takže jasná jednička,“ vyjádřil na eFotbal.cz všeobecné mínění Pavel Tobiáš.
Sázkové tendence pro utkání FK Mladá Boleslav – FK Kladno jsou 1,50 – 3,55 – 7,00 (Unibet.com) nebo 1,45 – 3,75 – 6,35 (bwin.com).

Fanshop banner