Plzeňskou prohru pouze Fabián zmírnil
Klub

Plzeňskou prohru pouze Fabián zmírnil

Redakce

Přímé střetnutí o vedení v ČFL lépe zvládl plzeňský tým. Boleslavská juniorka odjela na západ Čech s patnácti hráči, když trenér Stanner z různých důvodů neměl k dispozici Horáka, Skramužského, Vizingra, Gögha, Kučeru a z prvoligového kádru si pomohl pouze útočníkem Vaněčkem. Přesto více než hodinu se zdálo, že boleslavský tým zaboduje, ale v závěru zkolaboval v defenzívě a podlehl neobjektivnímu rozhodčímu. Plzeň tak obhájila neporazitelnost a vedení v ČFL, kdežto Boleslav neudržela čtvrtou příčku a klesla na devátou.

V prvním poločase Boleslavští svého soupeře do vážnější akce nepustili. Do vedení mohli jít po Párově hlavičce, tu však se štěstím zastavil na čáře místo brankáře plzeňský bránící hráč.
I ve druhém poločase se hlavičkující Pára dostal dvakrát do šance, ale nic z nich nebylo. Gól dal až v 62. minutě Fabián, když se parádně trefil levačkou z pětadvaceti metrů a nedal brankáři Krbečkovi šanci - 0:1.

V 72. minutě boleslavská obrana nepochopitelně dovolila plzeňskému Lesjaksovi prokličovat přes tři protihráče do šestnáctky a jeho málo nebezpečný centr si Mrvík srazil do vlastní branky - 1:1. Plzeňští se tak skoro bez námahy dobrali vyrovnání. V 77. minutě si rozhodčí vymyslel penaltu, kterou ve vedoucí gól proměnil Borek - 2:1. Tři minuty před koncem po zaváhání stopera Brezinského a brankáře Šedy boleslavskou prohru dovršil třetím gólem Leitl - 3:1.

Sestava FK Mladá Boleslav“B“: Šeda – Pára, Brezinský, Mrvík, Kalíšek – Vajgl, Murárik, Svoboda (82. M:Sedláček), Fabián – Vaněček, Dytrt (46. (Schubert). Připraveni ještě byli brankář Ehrenberger a dorostenec Hubač.

Sestava Viktoria Plzeň“B“: Krbeček – Schuster (55. Leitl), Halama, Chvojan, Lecjaks – Vrzal (87. Grambal), Šiml, Vaculík (67. Tratina), Bárta – Borek, Süsser.

Góly: 70. vlastní (Mrvík), 77. Borek z penalty, 87. Leitl – 62. Fabián

ŽK: Šiml, Chvojan, Leitl

Rozhodčí: Čížek – Chládek, Rauch

Diváků: 150

V příštím pátém kole ČFL hostí boleslavská juniorka na Astonce v sobotním dopoledni 1. září od 10,15 hodin družstvo AC Sparta Praha"B".

Fanshop banner