Ordoš z Boleslavi přestoupil do Bohemky
Klub

Ordoš z Boleslavi přestoupil do Bohemky

Redakce

Boleslavský útočník Michal Ordoš přestoupil do ligového týmu Bohemians 1905. V pátek 24. srpna již absolvoval v novém pražském působišti trénink a trenér Bohemians Busta s ním může počítat pro nedělní mistrovské utkání v Plzni. Čtyřiadvacetiletý Michal Ordoš přišel do Mladé Boleslavi v únoru 2006 ze Slovácka jako perspektivní ofenzivní posila. Za dvacet měsíců působení v boleslavském klubu se však trvale neprosadil do základní sestavy prvoligového áčka ani za trenéra Uhrina, ani za nového kouče Zajíce.

O Michala Ordoše projevovalo zájem několik tuzemských klubů, ve finále se rozhodoval mezi prvoligovými Dynamem České Budějovice a Bohemians 1905. Rozhodl se pro pražský klub, se kterým v průběhu pátku 24. srpna vedení Mladé Boleslavi dohodlo na podmínkách přestupu.
Michal Ordoš je produkt známé fotbalové akademie 1.FC Slovácko a také svůj první ligový start si odbyl v dresu Slovácka na podzim 2004. Na kontě má celkem 47 prvoligových startů (za Slovácko 27, za Mladou Boleslav 20), ve kterých nastřílel sedm gólů. V novém ročníku Gambrinus ligy 2007/08 neodehrála ještě ani minutu.

Fanshop banner