Odložení jabloneckého utkání tréninkový režim výrazně nezměnilo
Klub

Odložení jabloneckého utkání tréninkový režim výrazně nezměnilo

Redakce

Utkání třetího kola Gambrinus ligy FK Jablonec 97 – FK Mladá Boleslav se hraje až v pondělí 20. srpna od 19,30 hodin. Odložení z původního nedělního odpoledne na pondělní termín si vyžádalo vedení jabloneckého klubu vzhledem k získání dostatečného času na odpočinek a regeneraci po absolvování předkola poháru UEFA ve Vídni, kde Jablonec hraje ve čtvrtečním večeru 16. srpna.

Odložení ligového utkání o jeden den jenom minimálně změnilo program boleslavských fotbalistů.
Ve čtvrtek 16. srpna odpoledne se věnovali herním cvičením a střelbě na branku. Právě tu potřebují pilovat, aby co nejdříve protrhli dosavadní střeleckou smůlu. Čtvrteční trénink předčasně ukončil Matějovský s drobným svalovým poraněním. Když to hlásil trenérovi Zajícovi, ten se s obavami zeptal, zda je to něco vážného, ale kapitán mužstva odvětil, že ne. Ze hřiště odešel bez zjevných potíží v doprovodu maséra Kubíčka, který se mu po zbytek tréninkové doby intenzivně věnoval.
V pátek 17. srpna je pro boleslavské fotbalisty volným dnem a v obou víkendových dnech trénují. V sobotu dopoledne a v neděli odpoledne.
Po nedělním tréninku se domů nevrací, ale společně se z boleslavského městského stadionu přemístí do penzionu Sparing v obci Holé Vrchy, kde z neděle na pondělí přespí. A odtud odcestují v pondělním odpoledni do Jablonce nad Nisou, kde na tamní Střelnici podstoupí třetí boj o ligové body ročníku 2007/08.

Fanshop banner