Pojeďte do Jablonce podpořit boleslavské úsilí o ligové body
Klub

Pojeďte do Jablonce podpořit boleslavské úsilí o ligové body

Redakce

Utkání FK Jablonec 97 – FK Mladá Boleslav se hraje v pondělí 20. srpna od 19,30 hodin a oběma soupeřům po dvou prohraných zápasech jde o napravení smolného vstupu do sezóny. Vyhraje ten, kdo bude mít větší odhodlání, pevnější nervy a spolu s nezbytným fotbalovým uměním i mohutnější podporu svých příznivců. Proto je boleslavský fotbalový klub připravený pro zájezd fanoušků do Jablonce zajistit jakékoliv potřebné množství autobusů.
Pojeďte do Jablonce pomoci boleslavským fotbalistům vybojovat první ligové body nového ročníku Gambrinus ligy. Každý hlas je důležitý!

Autobusy pro fotbalovou výpravu do Jablonce budou přistavené v areálu boleslavského městského stadionu za hlavním vchodem s pokladnami. Odjezd se uskuteční v pondělí 20. srpna v 17,45 hodin. Cena zájezdu, ve které jsou zahrnuté náklady na dopravu a vstupenka na ligové utkání, činí pouhých 100,- Kč, členové boleslavského fanklubu zaplatí dokonce jenom 80,- Kč.
Přihlásit se můžete, případně bližší informace obdržíte u pana Jana Pažouta na známém telefonním čísle 777 313 404, přihlášky přijímá také na emailu jan.pazout@centrum.cz - heslo jablonec. Uzávěrka přihlášek je v pondělí 20. srpna do 12 hodin.
Fanshop banner