Přijďte a dejte řeč s trenéry a hráči
Klub

Přijďte a dejte řeč s trenéry a hráči

Redakce

„Než začne mistrovská sezóna, dáme řeč s trenéry a fotbalisty," vědí fandové FK Mladá Boleslav. Tradiční fotbalové besedování se koná ve středu 1. srpna od 16,30 hodin v sektoru C západní tribuny fotbalového hřiště v areálu boleslavského městského stadionu. Přítomni budou prezident klubu Josef Dufek, generální ředitel Jaromír Šeterle, sportovní ředitel a vedoucí ligového mužstva Zdeněk Kudela, trenér mužstva Luděk Zajíc, jeho asistent Petr Čuhel, kapitán mužstva a český reprezentant Marek Matějovský, brankář a služebně nejstarší člen boleslavského kádru Miroslav Miller a z čerstvých letních posil Petr Voříšek a Tomáš Hrdlička.

Kdo přijde, dozví se přímo od šéfů klubu, za jakých okolností a podmínek došlo k obměně hráčského kádru v letním přestupním termínu, s jakými se sportovními záměry a cíli jde klub do nadcházejícího mistrovského ročníku Gambrinus ligy a Poháru UEFA, kam se boleslavský klub letos kvalifikoval přímo do prvního kola.
Hlavním a nejpopulárnějším bodem programu bude pochopitelně veřejná beseda, při které se fandové můžou ptám přítomných fotbalistů, trenérů i šéfů klubu na všechno, co je zajímá. A oni budou co nejupřímněji odpovídat.
Kdo z různých pracovních či rodinných důvodů středeční akci nestíhá, může svůj dotaz poslat písemně klasickou poštovní cestou nebo emailem do redakce Boleslavského deníku. Jeho sportovní redaktor se ve středu zeptá za vás a odpovědi zveřejní v některém z nejbližších vydání.
Občerstvení pro účastníky setkání bude připravené. Každý fanoušek se může těšit na jedno pivo nebo nealkoholický nápoj (podle chuti a věku) zdarma. Konkrétně na jeden šálek kávy či čaje, nebo půllitr piva či třetinku fanty, coly, sprite, případně minerálky.

Fanshop banner