Dorostenci deklasovali mužský tým Mimoně
Klub

Dorostenci deklasovali mužský tým Mimoně

Redakce

Ligoví dorostenci se vrátili ze soustředění plni elánu, což odnesl dospělý tým Jiskry Mimoň, kterému nemilosrdně nasázeli deset gólů. Ani další dorostenecká družstva neměla se soupeři slitování. Jenom družstvo D dorostenců nepřehrálo neratovické ani jablonecké protivníky.
Dvě žákovská družstva absolvovala ve Mšeně u Jablonce nad Nisou kvalitně obsazené turnaje. Lépe obstálo družstvo C žáků, které vybojovalo druhé místo, družstvo A žáků skončilo šesté. Navíc Tomáš Horváth z družstva C žáků byl vyhlášen nejlepším hráčem turnaje.

Výsledky mládežnických družstev - 25.7-29.7.2007

Ve dnech 25.7.-29.7. 2007 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav přípravná utkání v rámci letní přípravy, a to s následujícími výsledky:

FK Mladá Boleslav „A"dorost - Jiskra Mimoň muži 10:1 (3:1)
„A" dorost po návratu ze soustředění sehrál v neděli přípravu s muži Mimoně. Do přestávky soupeř stačil odolávat našemu tlaku, po změně stran se utkání stalo jednostranným. Čtyři branky dal Chramosta, tři Kubát, dvě Bořil a jednu přidal Tomášek.

FK Neratovice-Byškovice - FK Mladá Boleslav „B" dorost 0:3 (0:1)
V týdnu sehrál „B" dorost přípravné utkání v Neratovicích, s divizním nováčkem. Přes vcelku jednoznačný výsledek nebyli trenéři spokojeni s
předvedenou hrou, chyběl nám pohyb a tím vázla i kombinace. Přesto jsme si kromě vstřelených branek vypracovali další tři šance, které naši
hráči neproměnili. Dvě branky dal Zábraha, jednu přidal z pokutového kopu Rozumný.

FK Mladá Boleslav „B" dorost - FK Jablonec 97 4:0 (2:0)
„B" dorost hrál i o víkendu, tentokrát hostil svého soupeře z divizní soutěže, „B" dorost Jablonce n.Nisou. Oproti středečnímu zápasu se hra našeho týmu zlepšila, v defenzívě jsme plnili taktické pokyny, v útočné fázi nám chyběla lepší koncovka.
Dvě branky dal Zábraha (jednu z pokutového kopu), další přidali Soumar a Rozumný.

FK Mladá Boleslav „C" dorost - FK Neratovice-Byškovice 2:1 (1:1)
„C" se vrátil také z týdenního soustředění, hostil starší dorost Neratovic. Po vyrovnaném I.poločase se našemu družstvu podařilo po změně stran strhnout vítězství na naší stranu, branky vstřelili Kovač a Zahustel.

FK Neratovice-Byškovice - FK Mladá Boleslav „D" dorost 2:2 (1:1)
V dalším přípravném utkání se představil i náš nově se tvořící „D" dorost. Proti slušně hrajícímu soupeři z Neratovic jsme šli do vedení Konejlem, domácí do přestávky vyrovnali. Po změně stran přidali druhou branku, na kterou jsme Honcem dokázali odpovědět a utkání tak skončilo asi zaslouženou remízou.

FK Mladá Boleslav „D" dorost - FK Jablonec 97 1:2 (1:0)
„D" dorost hrál také o víkendu a do poločasu můžou být trenéři s předvedenou hrou spokojeni. Po změně stran se sestava prostřídala a hosté toho využili k obratu v herním projevu i ve skóre. Naši branku dal Klíma.

FK Mladá Boleslav „A" a „C" žáci se o víkendu zúčastnili žákovského mezinárodního turnaje NORTH Cup v Jablonci nad Nisou.
„A" žáci skončili v konečném pořadí na 6.místě, „C" žáci byli úspěšnější a o jejich druhém místě rozhodl až penaltový souboj po nerozhodném
finále s Hradcem Králové.
Výsledky našich družstev v průběhu turnaje :

starší „A" žáci :
FKMB - Venglošova akademie 2:0 branky : Novák 2
FKMB - FK Marila Příbram 0:2
FKMB - FK SIAD Most 1:1 branka : Kanaval
FKMB - FK Jablonec 97 1:0 branka : vlastní
FKMB - Lubin 1:0 branka : Novák
utkání o 5.-6.místo :
FKMB - FK Teplice 0:3

mladší „C" žáci :
FKMB - FK SIAD Most 4:1
FKMB - Venglošova akademie 1:1
FKMB - FK Marila Příbram 0:2
FKMB - FK Jablonec 97 1:0
FKMB - FK Teplice 3:2
finále :
FKMB - FC Hradec Králové 1:1

střelci našich branek :
Horváth 4, Kubelka, Krumpholc, Houžvička, Nedošetko, Jonáš, Taneček

Hráč Tomáš Horváth byl vyhlášen nejlepším hráčem turnaje.

FK Mladá Boleslav „B" žáci - SK Slavia Praha 1:5 (0:1)
„B" žáci sehráli své druhé přípravné utkání, do přestávky jsme byli kvalitnímu týmu Slavie vyrovnaným soupeřem, po změně stran a prostřídání hráčů naši hosté využili svojí převahu i gólově. Naši jedinou branku dal Hodač.

Fanshop banner