Přijďte si popovídat s trenéry a hráči
Klub

Přijďte si popovídat s trenéry a hráči

Redakce

Tradiční předsezónní setkání fanoušků s fotbalisty, trenéry a klubovým vedením se koná ve středu 1. srpna od 16,30 hodin v sektoru C západní tribuny fotbalového hřiště v areálu boleslavského městského stadionu. Přítomni budou prezident klubu Josef Dufek, generální ředitel Jaromír Šeterle, sportovní ředitel a vedoucí ligového mužstva Zdeněk Kudela, nový trenér Luděk Zajíc, kapitán mužstva a český reprezentant Marek Matějovský a z jeho spoluhráčů především ti, kteří jsou od letošního léta nováčky v boleslavské sestavě.

Představitelé vedení klubu seznámí fotbalové příznivce s okolnostmi, za jakých došlo k obměně hráčského kádru v letním přestupním termínu, a také se sportovními záměry a cíli pro nadcházející mistrovský ročník Gambrinus ligy a Poháru UEFA, do něhož boleslavský klub tentokrát vstupuje přímo do prvního kola. Hlavním bodem programu bude pochopitelně veřejná beseda, při které se fandové budou ptát fotbalistů, trenérů i šéfů klubu, co je zajímá.
Kdo z různých pracovních či rodinných důvodů středeční akci nestíhá, může svůj dotaz poslat písemně klasickou poštovní cestou nebo emailem do redakce Boleslavského deníku. Jeho sportovní redaktor se zeptá za vás a odpovědi zveřejní v některém z nejbližších vydání.
Občerstvení pro účastníky setkání bude připravené. Každý fanoušek se může těšit na pivo nebo nealkoholický nápoj (podle chuti a věku) zdarma. Konkrétně na jeden šálek kávy či čaje, nebo půllitr piva či třetinku fanty, coly, sprite, případně minerálky.

Fanshop banner