Byl zahájen předprodej vstupenek na generální zkoušku před ligou s kyperským AEK Larnaca
Klub

Byl zahájen předprodej vstupenek na generální zkoušku před ligou s kyperským AEK Larnaca

Redakce

Na mezinárodní utkání FK Mladá Boleslav - AEK Larnaca, které se hraje v neděli 29. července od 18 hodin na mladoboleslavském městském stadionu, byl v pondělí 23. července zahájen předprodej vstupenek ve fanshopu v Havlíčkově ulici. Jeden lístek stojí 30,- Kč, děti a důchodci mají vstup zdarma. Pro boleslavské fotbalisty je utkání s předním týmem kyperské ligy poslední přípravou na Gambrinus ligu.

Ještě před utkáním s kyperským AEK Larnaca se hraje středu 25. července od 10,30 hodin přátelské utkání FK Mladá Boleslav - Slavia Praha"B" na hřišti v areálu městského stadionu.
Pro prvoligový tým jsou utkání se slávistickou rezervou a kyperským klubem poslední dvě prověrky před zahájením mistrovské sezóny, která začne v prvním srpnovém víkendu. Po úvodním střetnutí FK Mladá Boleslav - Viktorie Žižkov v neděli 5. srpna od 20,15 hodin na boleslavském městském stadionu hrají boleslavští fotbalisté dvakrát na hřištích soupeřů. V Olomouci v sobotu 11. srpna od 19 hodin a v Jablonci v neděli 19. srpna od 17 hodin. Původně avízovaný televizní přenos utkání Olomouc - Mladá Boleslav byl nahrazen jiným utkáním, proto hraje v původním sobotním termínu.

Fanshop banner