Přípravná utkání dorostenců a žáků
Klub

Přípravná utkání dorostenců a žáků

Redakce

Dorostenci ligového týmu v uplynulém víkendu absolvovali kvalitně obsazený turnaj Krejča Cup, další dorostenecká družstva se poměřila se soupeři z Hradce Králové a Jablonce. Žáci A a C družstva hrála s pražskými Bohemians.

Ve dnech 20.7.-22.7. 2007 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav přípravná utkání v rámci letní přípravy, a to s těmito výsledky:

FK Mladá Boleslav „A"dorost se zúčastnil v pátek a v sobotu Krejča Cupu, který se hrál na hřištích v Doksech a ve Starých Splavech. V celkovém pořadí boleslavské družstvo obsadilo 5. místo. Turnaj byl dobrou konfrontací s týmy 1. dorostenecké ligy a České ligy dorostu. Vítězem turnaje se stalo družstvo FK AS Pardubice.
Výsledky FK Mladá Boleslav: FKMB - FC Viktoria Plzeň 0:2 (0:1), FKMB - SK Motorlet Praha 2:1 (0:0) góly Merkl, Rýdl, FKMB - FK AS Pardubice 0:1 (0:1).
Utkání o 5.-6. místo: FKMB - FC Tescoma Zlín 1:1 (1:1) gól: Dudka, boleslavské družstvo páté místo vykopalo v penaltovém rozstřelu 4:2.

FK Mladá Boleslav „B" dorost - FC Hradec Králové 3:0 (2:0)
„B" dorost sehrál s Hradcem lepší utkání než v týdnu proti Liberci. Našemu týmu se vydařil hlavně I.poločas, ve kterém jsme soupeře přehrávali a dostali se do dvougólového vedení, a to ještě Falta neproměnil pokutový kop. Po přestávce a prostřídání již nebyla naše hra tak kvalitní, přesto se nám podařilo své vedení ještě zvýšit. Hosté v poslední minutě také nevyužili výhodu pokutového kopu. Naše branky dali Rozumný, Soumar a Rejmon.

FK Jablonec 97 - FK Mladá Boleslav „C" dorost 1:2 (0:1)
„C" dorost i ve svém druhém utkání dokázal svého soupeře, tentokrát z Jablonce n.Nisou porazit. Po poločasovém vedení, které zařídil svojí brankou Štěpánek, jsme po přestávce dostali svého soupeře pod stálý tlak, chyběla lepší koncovka. Naší druhou branku vstřelil Tvaroha. Utkání skončilo naším zaslouženým vítězstvím.

FK Mladá Boleslav „D" dorost - FC Hradec Králové 1:1 (1:1)
„D" dorost ve svém druhém přípravném utkání podal lepší výkon než proti Liberci. Tentokrát jsme se svému soupeři vyrovnali jak fotbalově, tak i důrazem a nasazením. Obě branky padly z pokutových kopů, hosté se ujali vedení, Konejl vyrovnal na konečných 1:1.

FK Mladá Boleslav „C" žáci - Bohemians 1905 4:0 (3:0)
První příprava našich mladších „C" žáků dopadla dobře, po vcelku jednoznačném průběhu jsme svého soupeře porazili celkem jednoznačně. Naše branky vstřelili Kubelka, Horváth, Cihlář a Splídek.

FK Mladá Boleslav „A" žáci - Bohemians 1905 1:2 (1:2)
V pozápase naši „A" žáci neuspěli, jednalo se také o první přípravné utkání našich starších „A" žáků. O výsledku se rozhodlo již v I.poločase, naší jedinou branku dal Hošťálek z pokutového kopu.

Fanshop banner