Výsledky mládeže 20.7.-22.7.2007
Klub

Výsledky mládeže 20.7.-22.7.2007

Redakce


Výsledky mládežnických družstev - 20.7-22.7.2007

Ve dnech 20.7.-22.7. 2007 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav přípravná utkání v rámci letní přípravy, a to s těmito výsledky

FK Trutnov - FK Mladá Boleslav „juniorka" 1:1 (1:0)
Na závěr třídenního kondičního soustředění v Žacléři, sehrála naše „juniorka" na hřišti ve Svobodě nad Úpou přípravu s divizním Trutnovem. Ten pokud mu stačily síly, byl pro náš tým nepříjemným soupeřem, již v 6´ potrestal náš nedůraz v pokutovém území a ujal se vedení. Poté následovaly šance našeho týmu, ale chyběla přesnější koncovka a lepší finální přihrávka. Po změně stran mělo naše družstvo výraznou převahu, ale branku se podařilo vstřelit až dvě minuty před koncem, kdy Dytrt proměnil Vajglovu přihrávku ve vyrovnávací gól.

Sestava FKMB :
Šeda (30´Michňa), (60´Ehrenberger) - Skramužský (46´Pára), Brezinský, Vizingr, Horák (46´Kalíšek) - Vajgl, Murárik (46´Svoboda), Kučera, Fabián (46´Gögh) - Schubert (70´Sládek), Nečas (75´Dytrt)

FK Mladá Boleslav „A"dorost se zúčastnil v pátek a v sobotu Krejča Cupu, který se hrál na hřištích v Doksech a ve Starých Splavech.
V celkovém pořadí obsadilo naše družstvo 5.místo, výsledky Vám přinášíme níže. Turnaj byl dobrou konfrontací s týmy 1.DL a České ligy
dorostu. Vítězem turnaje se stalo družstvo FK AS Pardubice.
FKMB - FC Viktoria Plzeň 0:2 (0:1)
FKMB - SK Motorlet Praha 2:1 (0:0) branky : Merkl, Rýdl
FKMB - FK AS Pardubice 0:1 (0:1)
utkání o 5.-6.místo :
FKMB - FC Tescoma Zlín 1:1 (1:1) branka : Dudka, na pokutové kopy 4:2

FK Mladá Boleslav „B" dorost - FC Hradec Králové 3:0 (2:0)
„B" dorost sehrál s Hradcem lepší utkání než v týdnu proti Liberci. Našemu týmu se vydařil hlavně I.poločas, ve kterém jsme soupeře přehrávali a dostali se do dvougólového vedení, a to ještě Falta neproměnil pokutový kop. Po přestávce a prostřídání již nebyla naše hra tak kvalitní, přesto se nám podařilo své vedení ještě zvýšit. Hosté v poslední minutě také nevyužili výhodu pokutového kopu. Naše branky dali Rozumný, Soumar a Rejmon.

FK Jablonec 97 - FK Mladá Boleslav „C" dorost 1:2 (0:1)
„C" dorost i ve svém druhém utkání dokázal svého soupeře, tentokrát z Jablonce n.Nisou porazit. Po poločasovém vedení, které zařídil svojí brankou Štěpánek, jsme po přestávce dostali svého soupeře pod stálý tlak, chyběla lepší koncovka. Naší druhou branku vstřelil Tvaroha. Utkání skončilo naším zaslouženým vítězstvím.

FK Mladá Boleslav „D" dorost - FC Hradec Králové 1:1 (1:1)
„D" dorost ve svém druhém přípravném utkání podal lepší výkon než proti Liberci. Tentokrát jsme se svému soupeři vyrovnali jak fotbalově, tak i důrazem a nasazením. Obě branky padly z pokutových kopů, hosté se ujali vedení, Konejl vyrovnal na konečných 1:1.

FK Mladá Boleslav „C" žáci - Bohemians 1905 4:0 (3:0)
První příprava našich mladších „C" žáků dopadla dobře, po vcelku jednoznačném průběhu jsme svého soupeře porazili celkem jednoznačně. Naše branky vstřelili Kubelka, Horváth, Cihlář a Splídek.

FK Mladá Boleslav „A" žáci - Bohemians 1905 1:2 (1:2)
V pozápase naši „A" žáci neuspěli, jednalo se také o první přípravné utkání našich starších „A" žáků. O výsledku se rozhodlo již v I.poločase, naší jedinou branku dal Hošťálek z pokutového kopu.

Fanshop banner