Dorostenci porazili Kladenské a prohráli s Libereckými
Klub

Dorostenci porazili Kladenské a prohráli s Libereckými

Redakce

Ve dnech 17. - 18. července sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav přípravná utkání v rámci letní přípravy se střídavými úspěchy. Ligoví dorostenci si poradili s kladenskými protivníky na kosořické trávě, divizní nestačili na liberecké soupeře v zápasech hraných v Březně.

Výsledky mládežnických družstev - 17.7-18.7.2007

Ve dnech 17.7.-18.7. 2007 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav přípravná utkání v rámci letní přípravy, a to s těmito výsledky

FK Mladá Boleslav „A"dorost - SK Kladno 1:0 (0:0)
„A" dorost sehrál v Kosořicích své další přípravné utkání. Po celou dobu zápasu jsme měli územní převahu, náš soupeř naší branku ohrozil pouze po standartních situacích. Chyběla lepší koncovka, jedinou branku dal po hezké akci a centru Rýdla Bořil.

FK Mladá Boleslav „C" dorost - SK Kladno 2:1 (1:1)
V Kosořicích sehrál i „C" dorost své přípravné utkání, do poločasu byla hra vyrovnaná, náš tým se hned v úvodu dostal Mlynkou do vedení, hosté poté vyrovnali. Po změně stran trenér Schovánek poslal na hřiště devět čerstvých hráčů, převahu jsme dokázali zužitkovat Kašíkem brankou na konečných 2:1.

FK Mladá Boleslav „B" dorost - FC Slovan Liberec 0:3 (0:0)
„B" dorost svojí první přípravu na hřišti ve Březně prohrál. Do přestávky to byl fotbal plný nepřesností, obě družstva si vypracovala několik možností ke vstřelení gólu, zůstalo pouze u šancí. Po změně stran a prostřídání hráčů se hostům podařilo vstřelit vedoucí branku, náš tým mohl vzápětí vyrovnat. Místo toho Liberec přidal ještě dvě branky a stanovil na konečných 0:3.

FK Mladá Boleslav „D" dorost - FC Slovan Liberec 0:2 (0:1)
Nově se tvořící družstvo „D" dorostu sehrálo také své první utkání v průběhu letní přípravy. Toto utkání jsme prohráli především díky většímu důrazu a lepší koncovce hostujícího Liberce.

Fanshop banner