Juniorka vyhrála i druhý přípravný zápas
Klub

Juniorka vyhrála i druhý přípravný zápas

Redakce

Mladí Stannerovi svěřenci se připravují na třetiligovou soutěž zatím zdárně. V dosavadních dvou přípravných utkáních na soupeřových hřištích vždy vyhráli. Porazili divizní Nový Bor 4:2 a třetiligový Kolín, na který stačila jedna povedená trefa Schuberta. Juniorka odjela ve středu 18. července na krátké kondiční soustředění do Žacléře, které završí v sobotu 21. července utkáním proti Trutnovu.

Obě mužstva dala v průběhu zápasu příležitost všem hráčům svých kádrů. Kolínští dokonce vystřídali dvě jedenáctky. Do přestávky se hrál fotbal plný nepřesností, což byl charakteristický jev i pro boleslavský celek. Kolínští měli optickou převahu, která však končila před boleslavským pokutovým územím. Gólových šancí bylo před oběma brankami málo.
Po změně stran se hra boleslavského týmu zlepšila a výsledkem byl gól Schuberta po přihrávce Vajgla. Schubert potvrzuje své kanonýrské geny, neboť se v létrě trefil v obou přípravných zápasech. V závěru utkání se Boleslavští dostali pod tlak soupeře, ale brankář Michňa svými zákroky spoluhráče podržel a tak si Stannerův tým odvezl z Kolína cenné vítězství. Ve velkém vedru si hráči sáhli až na dno svých fyzických sil.

Sestava FK Mladá Boleslav"B": Ehrenberger (46. Michňa) - Kalíšek, Mrvík (46. Pára), Vizingr, Horák - Skramužský (32. Vajgl), Murárik (46. Kučera), Sládek (46. Svoboda), Gögh - Schubert, Dytrt.

Gól: 70. Schubert

Fanshop banner