Junioři i dorostenci začali sezónu vítězně
Klub

Junioři i dorostenci začali sezónu vítězně

Redakce

Družstva juniorů a dorostenců FK Mladá Boleslav sehrála první utkání v letní přípravě. Oba týmy začaly vítězně. Juniorka vyhrála v Novém Boru 4:2 a dorostenci v premiéře pod novým trenérem Peřinou porazili Hradec Králové 3:1. Další přípravná utkání mají na programu již v úterý 17. července. Juniorka hraje v Kolíně od 16 hodin (odjezd z MB ve 13,30 hod.) a dorostenci hostí Kladno na hřišti v Kosořicích, kde áčko začne v 10 hod. (odjezd z MB v 8,45 hod.) a céčko ve 12 hod. (odjezd z MB v 10,45 hod.).


Výsledky mládežnických družstev - 14.7.2007

V sobotu 14.7. 2007 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav první přípravná utkání v rámci letní přípravy, a to s těmito výsledky

Jiskra Nový Bor - FK Mladá Boleslav „juniorka" 2:4 (1:2)
Po týdenní přípravě sehrála naše „juniorka" první přípravné utkání na půdě divizního Nového Boru. Do zápasu zasáhli všichni hráči kádru, ve kterém je i útočník Dytrt, který je v týmu na zkoušku /působil v SRN jako amatér/. Byl to právě on, který v úvodu nastřelil tyč po rychle rozehraném trestném kopu. Po rozháraných dvaceti minutách se z trestného kopu trefil Vajgl, domácí po sérii taktických chyb v naší obranné hře vyrovnali Rašínem. Do přestávky stačil Dytrt po průniku zprava pohotovou střelou dostat naše družstvo opět do vedení. Po změně stran se hrálo většinou od vápna k vápnu, ve vedru ubývalyhráčům rychle síly. Schubert překvapil brankáře domácích, který si jeho střelu srazil do vlastní sítě - 1:3. V závěru padly ještě dvě branky, nejdříve Sládek po rohu Kučery zvýšil na 1:4, Holeček v závěru ještě snížil na konečných 2:4 v náš prospěch.

Sestava FK Mladá Boleslav"B": Michňa (46. Ehrenberger) - Skramužský, Mrvík, Pára, Horák - Gögh (46. Sládek), Kučera, Murárik (46. Svoboda), Vajgl - Vizingr (46. Schubert), Dytrt.

FK Mladá Boleslav „A"dorost - FC Hradec Králové 3:1 (2:0)
„A" dorost sehrál také první přípravné utkání a pozval si účastníka nejvyšší dorostenecké soutěže, družstvo Hradce Králové. Trenér Peřina tak měl možnost hráče poprvé poznat v utkání s kvalitním soupeřem. Konečné vítězství může být povzbuzující pro další přípravu, škoda zranění brankáře Stuchlého (zlomený prst na ruce) a odstoupení Chramosty (záda). Do vedení boleslavští dorostenci šli brankou Chramosty po přihrávce Bořila, na 2:0 zvyšoval Merkl po trestném kopu Sabola. Po změně stran zvýšil Sabol již na 3:0, soupeř pak dokázal snížit na 3:1.

Fanshop banner