Zajíc: Fotbalisté pokaždé hrají o triko
Klub

Zajíc: Fotbalisté pokaždé hrají o triko

Redakce

V utkání čelákovického turnaje Mladé Boleslavi s Brnem proti sobě stáli trenéři, kteří se na lavičky těchto týmů vrátili po určité časové odmlce. Na boleslavskou Luděk Zajíc po třech letech, na brněnskou Petr Uličný dokonce po třinácti letech. Po vzájemném souboji mohl být spokojenější Zajíc, neboť jeho mužstvo vyhrálo, ale oba se shodně tvářili, že v této fázi přípravného období není výsledek vždy tím jediným sledovaným faktorem.

„Výsledek není až tak důležitý, hlavní je tato utkání absolvovat bez vážného zranění," vyjádřil mínění drtivé většiny aktérů přípravných utkání Tomáš Hrdlička, jenž vedl boleslavský tým proti Brnu s kapitánskou páskou a navíc dal rozhodující gól.
Přesto diváci v čelákovických ochozech mohli být spokojení s předváděným fotbalem. Hráči se snažili o ofenzivní hru a v osobních soubojích neuhýbali. Na důraz nejvíce doplatil Nečas, kterého deset minut před koncem pro zranění vystřídal M.Sedláček.
„Hráči v každém zápase hrají o své místo v ligovém kádru i případně v základní sestavě,"
prohlásil boleslavský kouč Zajíc. S výhrou nad Brnem vyjádřil spokojenost, ale nezapomněl zdůraznit, že jeho svěřenci jsou po předchozích trénincích hodně unavení.
Brněnský Uličný prohru přijal: „Se silným soupeřem jsme sehráli vyrovnaný zápas, který rozhodla skutečnost, že jsme z vypracovaných šancí gól nedali, kdežto Boleslav ano."

Fanshop banner