Boleslav koupila Řezníčka z Příbrami
Klub

Boleslav koupila Řezníčka z Příbrami

Redakce

Na středečním tréninku se proháněl další nový hráč Mladé Boleslavi. Devatenáctiletý ofenzivní Jakub Řezníček přestoupil z Marily Příbram a ve středu 4. července 2007 podepsal s FK Mladá Boleslav pětiletý kontrakt. „Řezníčkův přestup z Příbrami do Mladé Boleslavi je výrazem spolupráce středočeských klubů," poznamenal boleslavský fotbalový prezident Josef Dufek.

Jakub Řezníček v květnu oslavil devatenácté narozeniny a v příbramském dresu letos na jaře nastoupil k šesti prvoligovým zápasům, když v polovině z nich byl v základní sestavě. Řezníček je mimořádně talentovaný produkt příbramské fotbalové líhně. Dokládá to i jeho statistika reprezentačních startů, neboť v roce 2006 odehrál pět utkání za reprezentační výběr osmnáctiletých a letos na jaře byl jednou nominovaný do reprezentačního družstva devatenáctiletých.
Pro boleslavské fanoušky je jistě zajímavá informace, že Řezníček se výrazně podílel na záchraně mladoboleslavské juniorky v ČFL, když v utkání předposledního kola Hradec Králové"B" - Marila Příbram"B" 0:3 k překvapivé výhře hostujícího týmu přispěl dvěma góly. A navíc ještě trefil hradecké břevno. Hradečtí tak ztratili bodovou výhodu nad boleslavskou juniorkou, která si v posledním kole záchranu už pohlídala domácím vítězstvím nad plzeňskou juniorkou.

Fanshop banner