Boleslav se zúčastní turnaje v Čelákovicích
Klub

Boleslav se zúčastní turnaje v Čelákovicích

Redakce

Letní turnaj O pohár starosty města Čelákovice bude kvalitní přípravou pro boleslavské fotbalisty a atraktivní podívanou pro fotbalové fanoušky. Což snad platí i o těch boleslavských, neboť na čelákovické hřiště U hájku to není ze středního Pojizeří daleko. Spolu s domácím divizním klubem Union Čelákovice se zúčastní tři přední ligové týmy FK Mladá Boleslav, SK Slavia Praha a 1. FC Brno. Hraje se ve sváteční čtvrtek 5. července.

Pátý ročník letního turnaje O pohár starosty města Čelákovice se při své krátké historii vypracoval na nejkvalitněji obsazený turnaj v tuzemské fotbalové přípravě.
Vždyť loňské prvenství obhajuje letošní vicemistr Gambrinus ligy a účastník předkola Ligy mistrů SK Slavia Praha, třetí ligový tým a účastník poháru UEFA FK Mladá Boleslav s králem fotbalových trávníků Markem Matějovským i nejlepším ligovým kanonýrem Lubošem Peckou a při umístění na páté ligové příčce nejlepší současný moravský klub 1.FC Brno.
V předchozích čtyřech ročnících turnaj vyhrály FK Teplice (2003 a 2004), FK Jablonec 97 (2005) s SK Slavia Praha (2006).

Program 5. ročníku letního turnaje O pohár starosty města Čelákovice:
9,30 hod. - SK Slavia Praha - SK Union Čelákovice
11,00 hod. - 1. FC Brno - FK Mladá Boleslav
14,30 hod. - utkání poražených o 3. místo
16,00 hod. - finálové utkání dopoledních vítězů

Fanshop banner