Letní zápasová premiéra v sobotu s Příbramí
Klub

Letní zápasová premiéra v sobotu s Příbramí

Redakce

První přípravné utkání nové sezóny FK Mladá Boleslav - Marila Příbram se hraje v sobotním dopoledni 30. června od 10,15 hodin na fotbalovém hřišti sportovního areálu v jihočeském Písku. Boleslavští fotbalisté tak završí týdenní kondiční přípravu, kterou jim trenéři od pondělí 25. června připravovali každý den v několika fázích.

Příbramský tým letos sestoupil z první do druhé ligy a výrazně pozměnil hráčský kádr i realizační tým. V loňském létě se při píseckém soustředění Mladá Boleslav také střetla v přípravném duelu s Příbramí a vyhrála 3:1. Boleslavské góly stříleli Kulič, Matějovský a Pecka.
Za zajímavost jistě stojí ohlédnutí o pouhý rok zpět. V boleslavském dresu tehdy také hráli Kučera, Krátký, Švejdík, Šumulikoski, Vít, M.Brezinský, Rychlík, Šmerda, Vaculík, Čáp, Kurák, Mikolanda a Kulič, kteří všichni jsou již v jiných klubech nebo do nich mají namířeno.

Po sobotním střetnutí s Příbramí se v sobotu odpoledne mužstvo vrátí z Písku do Mladé Boleslavi a v další části letní přípravy bude pokračovat v domácím prostředí. Ve středu 11. července odjede na soustředění do rakouského Köflachu.
Před tím však stihne sehrát dvě utkání na jednodenním turnaji v Čelákovicích ve čtvrtek 3. července. První s Brnem od 11 hodina a druhé odpoledne s některým z dvojice Union Čelákovice - Slavia Praha. V pořadí čtvrtou letní přípravou bude zápas s Kladnem v sobotu 7. července od 10,15 hodin na hřišti v Rejšicích.

Fanshop banner