Boleslav už zná svůj ligový program
Klub

Boleslav už zná svůj ligový program

Redakce

Podzimní mistrovskou sezónu v roce 2007 začne Mladá Boleslav na svém hřišti proti ligovému nováčkovi Viktorii Žižkov, ale jistě není třeba zdůrazňovat, že žižkovský klub má v historii nejvyšší tuzemské soutěže tradici jen o málo slavnější, než Sparta a Slavia. S oběma nejslavnějšími pražskými kluby hraje Mladá Boleslav na podzim venku.

Z šestnácti podzimních mistrovských utkání sehraje Mladá Boleslav přesně polovinu doma a polovinu na soupeřových hřištích. Kolotoč Gambrinus ligy se roztočí v prvním srpnovém víkendu a zastaví se 9. prosince 2007 předehrávaným prvním jarním kolem. Po zimní přestávce pokračuje nejvyšší soutěž od 16. února 2008 a závěrečné kolo se hraje v pondělí 19. května 2008. Gambrinus liga se svým program pospíchá kvůli červnovému evropskému šampionátu.

Podzimní program FK Mladá Boleslav v Gambrinus lize:
5. srpen: Mladá Boleslav - Viktoria Žižkov, 11. srpen: Sigma Olomouc - Mladá Boleslav, 18. srpen: Jablonec - Mladá Boleslav, 26. srpen: Mladá Boleslav - Kladno, 1. září: České Budějovice - Mladá Boleslav, 16. září: Mladá Boleslav - Siad Most, 22. září: Sparta Praha - Mladá Boleslav, 30. září: Mladá Boleslav - Bohemians 1905, 6. říjen: Brno - Mladá Boleslav, 21. říjen: Mladá Boleslav - Slovan Liberec, 27. říjen: Baník Ostrava - Mladá Boleslav, 4. listopad: Mladá Boleslav - Tescoma Zlín, 10. listopad: Viktoria Plzeň - Mladá Boleslav, 25. listopad: Mladá Boleslav - Teplice, 1. prosinec: Slavia Praha - Mladá Boleslav, 9. prosinec: Mladá Boleslav - Sigma Olomouc.
U domácích utkání jsou uvedené nedělní datumy, u venkovních utkání úřední sobotní termín. V obou případech, to znamená u domácích i venkovních utkání, může ještě dojít k zásadním změnám a to především podle požadavků České televize u vybraných utkání k přímým přenosům. Ty se budou konat podobně jako v uplynulém ročníku v neděli od 20,15 hodin na ČT4 a v pondělí od 17,15 hodin na ČT2.

Fanshop banner