Pohár ČMFS začneme proti Středočechům
Klub

Pohár ČMFS začneme proti Středočechům

Redakce

Do tuzemského poháru ČMFS ročníku 2007/08 vstoupí boleslavský tým podobně jako ostatní prvoligové celky až 5. září. Když se mu podaří vyřadit protivníky z nižších soutěží a postoupí do čtvrtého kola, může se tam střetnout se Zlínem a vrátit mu tak vyřazení z předchozího pohárového ročníku..

Tuzemský pohár ČMFS ročníku 2007/08 začíná předkolem v neděli 22. července, pokračuje o týden později prvním kolem, ale teprve ve středu 5. září do druhého kola zasáhnou prvoligové týmy, tedy i FK Mladá Boleslav. Kam pojede, o tom rozhodnou boje v předchozích kolech. Možnosti jsou tři - Semice, Libiš nebo Český Brod.
Mladou Boleslav proto bude zajímat, jak dopadne v pohárovém předkole duel Semice - Libiš, jehož vítěz na svém hřišti přivítá v prvním kole Český Brod. A teprve vítěz z prvního kola bude hostit Mladou Boleslav.
Pokud Mladá Boleslav ve druhém kole uspěje, čeká ji ve středu 26. září ve třetím kole lepší tým z konfrontace předchozích kol Čelákovice/Kolín - Turnov/Dobrovice. Utkání třetího kola by se hrálo v Mladé Boleslavi.
Případná účast ve čtvrtém pohárovém kole by poslala Mladou Boleslav na hřiště Zlína, pokud by se tento prvoligový tým probil přes své soupeře ve druhém a třetím kole. Pikantní pohárové střetnutí Zlín - Mladá Boleslav by se hrálo ve středu 10. října a Boleslavští by jistě usilovali o to, aby vrátili Zlínským vyřazení z tuzemského poháru v boji o semifinále ročníku 2006/07.
Pro čtvrtfinále a semifinále poháru ČMFS jsou naplánované dubnové a květnové termíny v roce 2008, ale ještě se bude diskutovat, zda se uskuteční jednokolově či dvoukoleově. Finále poháru ČMFS se bude hrát ve čtvrtek 15. května 2008,

Fanshop banner