Fotbalisté odpočívali doma i v cizině
Klub

Fotbalisté odpočívali doma i v cizině

Redakce

Jak a kde si fotbalisté užívali dovolenou? Různě. Někdo povalováním na mořské pláži, jiný cestováním po cizokrajných zajímavostech, ale byli i takoví, kteří Česko neopustili a odpočívali doma. Každý červnového volna využil především k zahojení ran, které utržil v jarních fotbalových bitvách. A především proto, aby mohl na podzim podstoupit další. A z letní dovolené zůstanou jenom vzpomínky a pár fotografií.

Jan Rajnoch přijel nejvíce opálený: „Užil jsem si moře, kde jsem byl s přítelkyní a kamarády, občas jsme si zahráli fotbálek nebo volejbal, ale nejvíce času jsem věnoval odpočinku."
František Ševinský: „Byl jsem s rodinou sedm dní v Bulharsku, kde se nám líbilo. Pláž, moře, strava, nic z toho nemělo chybu."
Marian Palát: „Většinou jsem odpočíval doma na Valašsku, ale také jsme s přítelkyní vyrazili na osm dní do Egypta, kde jsme jezdili po místních památkách a navštívili samozřejmě i pyramidy. V moři jsem si vyzkoušel potápění a moc se mi to líbilo."
Tomáš Sedláček se o dovolené oženil a odcestoval na exotickou svatební cestu: „Byli jsme deset dní na Seychelských ostrovech u kamaráda. Užil jsem si nádherného moře, a jediným nedostatkem bylo, jak neuvěřitelně rychle mi ty krásné dny utekly, vydržel bych tam určitě dva měsíce prázdnin."
Luboš Pecka jako čerstvý otec syna o cestování ani nepřemýšlel: „Byl jsem doma, užíval si volna s rodinou a jezdil s kočárkem."
Radim Holub stihnul v závěru dovolené výrazně přispět k záchraně juniorky v ČFL: „Nikde jsem necestoval, odpočíval jsem s rodinou doma."
Adrian Rolko: „Cestoval jsem po Itálii, kde se nejvíce líbilo v Benátkách, a po Řecku, kde mě nadchl ostrov Korfu."
Jan Riegel: „Odpočíval jsem na chalupě u Příbrami a užíval si letní dny s rodinou."

Fanshop banner