Veteráni vyhráli a jedou na kosořické oslavy
Klub

Veteráni vyhráli a jedou na kosořické oslavy

Redakce

Na původní hlavní hrací ploše městského stadionu v Mladé Boleslavi viděli diváci vyrovnané a dramatické utkání, ve kterém na obou stranách hráči známých tváří nedávné boleslavské i české fotbalové historie dokazovali, že fotbalové finesy nezapomínají, byť už je neprovádějí v takové rychlosti jako za mlada. Skóre se několikrát měnilo, ale na konci se radovali hráči v boleslavských dresech. Ti se zanedlouho představí také na oslavách kosořického fotbalu v předposlední červnové sobotě.

Boleslavští sice prohrávali, ale ještě do přestávky se jim podařilo brankový poměr otočit. Po změně stran na chvíli strhli vedení na svoji stranu hráči pražského výběru, ale Boleslavští Navrátilem vyrovnali a vítěznou trefu zařídil Sedláček.

Sestava gardy FK Mladá Boleslav: J. Pechanec - Hůlka, Rybák, Dytrych, Zahrádka - Hlaváček, Navrátil, Sedláček, Pohnán - Barvíř, Klain. Střídali M. Pechanec, Šindelář, Kohout, Mozurcziak.
Za Inter letiště Praha chytal bývalý brankář Slavie Praha Vácha a v poli hráli někdejší ligoví hráči, například Kokoška, Krištůfek a Fr. Koubek, jenž se dvakrát trefil do boleslavské sítě.

Góly FK Mladá Boleslav: Barvíř, Pohnán, Navrátil, Sedláček

Poslední utkání v prvním pololetí roku 2007 sehraje garda FK Mladá Boleslav na oslavách 75 let kosořického fotbalu. Exhibiční duel Sokol Kosořice - FK Mladá Boleslav„garda" se hraje v sobotu 23. června od 18 hodin. „Potom budeme držet letní prázdniny a s fotbalem začneme až v září,"prohlásil Láďa Sedláček jménem celého týmu vysloužilých, ale stále aktivních boleslavských fotbalistů.

Fanshop banner