Dorostenci v Liberci se střídavými úspěchy
Klub

Dorostenci v Liberci se střídavými úspěchy

Redakce

Čtyři dorostenecká družstva FK Mladá Boleslav v souboji s libereckými protivníky získala přesně polovinu možných mistrovských bodů. V ligových duelech starší vyhráli a mladší prohráli, v divizních zápasech měření sil dopadlo přesně naopak, to znamená, že se mladším dařilo lépe než starším. Také žákovská družstva FK Mladá Boleslav v posledním květnovém víkendu hrála se střídavými úspěchy.

Výsledky mládežnických družstev - 23.5.-27.5.2007

Ve dnech 23.5. - 27.5.2007 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav mistrovská utkání, a to s těmito výsledky :

FC Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav „A"dorost 0:1 (0:1)
„A" dorost své další mistrovské utkání díky účasti našeho mladšího dorostu na mezinárodním turnaji ve Francii předehrál minulou středu a navázal na své postupové vítězství s rezervou Slavie. Do utkání naše družstvo vstoupilo aktivně, díky lepší kombinaci jsme si vytvořili převahu. Domácí naše obránce zaměstnávali rychlými brejky a standartními situacemi, se kterými si však naši hráči v čele s brankářem Ehrenbergerem poradili. Do přestávce jsme se ujali vedení, když Sedláčkův přímý kop prodloužil hlavou jeden z domácích obránců do vlastní branky. Po přestávce se Liberec snažil o vyrovnání, ale v koncovce zklamal. Našemu družstvu se také nepodařilo úspěšně zakončit alespoň jeden brejk do otevřené obrany soupeře. I přes závěrečný nápor domácích jsme vítězství udrželi.

FC Slovan Liberec „B" - FK Mladá Boleslav „B"dorost 2:0 (1:0)
I náš „B" dorost zajížděl do Liberce a ani v tomto utkání se mu nepodařilo získat alespoň bod. Domácí v utkání hraném za velkého dusna, měli více vůle po vítězství a svojí snahu dokázali korunovat i dvěma góly, které padly po chybách naší obrany.

FC Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav „C"dorost 3:2
Vzhledem k odjezdu našeho družstva na mezinárodní turnaj do Francie známe z tohoto utkání pouze konečný výsledek.

FC Slovan Liberec „B" - FK Mladá Boleslav „D"dorost 2:3 (0:1)
„D" dorost dokázal utkání velmi dobré úrovně nakonec dovést do vítězného konce. V úvodu jsme se ujali vedení Tvarohou, který proměnil pokutový kop, domácí po změně stran otočili výsledek, Bělík dokázal vyrovnat. Když už se zdálo, že utkání skončí remízou, Tipta z brejku vstřelil vítěznou branku.

FK Mladá Boleslav „A"žáci - Bohemians 1905 1:3 (1:2)
V úvodu dalšího důležitého utkání jsme byli aktivnější, do 20.minuty jsme si vytvořili i několik šancí a Šťastným se nám podařilo jít do vedení. Hosté však skóre dokonale otočili, když využili našeho herního výpadku v druhé polovině I.poločasu. Po přestávce jsme začali opět lépe, ale vázla přechodová fáze a chyběla lepší spolupráce útočné dvojice. Soupeř dokázal své vedení ještě zvýšit.

FK Mladá Boleslav „B"žáci - FKM Úpa 7:0 (3:0)
V tomto utkání podalo družstvo dobrý výkon, podpořený i proměňováním brankových příležitostí, a to do 50.minuty, poté zůstalo několik dalších možností ke skórování díky špatné finální přihrávce nevyužito. Dvakrát se trefili Novák, Boček a Sedláček, jednu branku dal Šimáně.

FK Mladá Boleslav „C"žáci - Bohemians 1905 1:3 (0:2)
Mladší žáci sehráli utkání dvou rozdílných poločasu. Do přestávky byli hosté, kteří vedou tabulku, lepším, důraznějším a pohyblivějším týmem. Po přestávce se hra změnila, náš tým byl lepší, snížili jsme O.Vackem a měli další šance ke srovnání skóre. Bohužel jsme je neproměnili a hosté těsně před koncem ještě přidali třetí gól.

FK Mladá Boleslav „D"žáci - FKM Úpa 3:3 (0:1)
Toto utkání mladších žáků bylo plné zvratů. Jeho začátek patřil soupeři, který své šance nedokázal využít. Pak pro změnu naše družstvo mělo možnosti skórovat. Hosté se ujali vedení z trestného kopu, po změně stran z penalty zvýšili na 0:2. Našemu družstvu se díky velké vůli po vítězství podařil obrat, díky dvěma brankám Nedošetka a jedné Eliáše. Další šance /břevno,tyč/ zůstaly bez gólového efektu. Po brejku hosté nakonec vyrovnali na konečných 3:3.

Akuma Mladá Boleslav - FK Mladá Boleslav „E"žáci 0:7 (0:3)
Další utkání I.A třídy mladších žáků skončilo po převaze v průběhu celého zápasu jednoznačným vítězstvím našeho družstva, gólově se čtyřikrát prosadil Bár, po jedné brance přidali Landecký, Heřmanský a Kostraba.

Výsledky družstev minikopané :

O víkendu sehrála naše družstva minikopané svá mistrovská utkání krajského přeboru starších a mladších přípravek. Níže Vám přinášíme jejich výsledky.

FK Mladá Boleslav roč.97

Lokomotiva Česká Lípa - FKMB „A" 0:5 Zörkler 2x, Novotný 2x, Kühnel
Lokomotiva Česká Lípa - FKMB „B" 2:3 Kopal 3x

FK Mladá Boleslav roč.98

FK Jablonec 97 „A" - FKMB I. „A" 0:7 Novák 2,Pazderník 2,Jeníček,Rakouský,Hrdlička
FK Jablonec 97 „B" - FKMB I. „A" 2:5 Pazderník 2,Jeníček 2,Hrdlička
FK Jablonec 97 „A" - FKMB I. „B" 1:3 Charvát,Najman,Hložek
FK Jablonec 97 „B" - FKMB I. „B" 4:2 Lazorenko 2

FKMB I. „A" - FKMB I. „B" 1:2 Jeníček / Petrův,Hložek

Fanshop banner