Speciální parkoviště pro fotbalové fandy
Klub

Speciální parkoviště pro fotbalové fandy

Redakce

Protože se fotbalové utkání posledního kola Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav - FC Slovan Liberec hraje v pondělí 28. května od 17,15 hodin, to znamená ve všední den odpoledne, kdy je v Mladé Boleslavi velmi svízelné najít volné místo k parkování, posílili pořadatelé parkovací kapacitu nedaleko městského stadionu v sousedství 11. brány automobilky Škoda Auto. Součástí této informace je i přesný návod, jak a kde parkoviště najít včetně názorného plánku. Pozor, parkoviště pro fotbalové fandy bude v provozu pouze v pondělí 28. května od 15 do 20,30 hodin!

Speciální parkoviště pro návštěvníky pondělního fotbalového utkání je určené pro mladoboleslavské i liberecké fanoušky a má celkovou kapacitu 300 míst pro osobní automobily.
Z rychlostní komunikace číslo 10 (Praha-Turnov-Liberec) sjedete podle ukazatele do průmyslové zóny na komunikaci první třídy číslo 38. První kruhovou křižovatku projedete přímo, po pěti stech metrech na druhé kruhové křižovatce odbočíte na třetím výjezdu směrem do centra Mladé Boleslavi. První světelnou křižovatku projedete rovně, na druhé světelné křižovatce odbočíte vlevo k 11. bráně automobilky Škoda Auto. Po padesáti metrech odbočením vlevo vjedete na parkoviště, kde dbejte pokynů pořadatelské služby.
Parkoviště je určené pro návštěvníky fotbalového utkání a bude zpřístupněno pouze v pondělí 28. května v době od 15 do 20,30 hodin. Po uplynutí této vyhrazené lhůty bude uzavřeno.

Fanshop banner