Dorostenci porazili Slavii a postupují
Klub

Dorostenci porazili Slavii a postupují

Redakce

Po roční pauze se dorostenecké družstvo FK Mladá Boleslav vrací do celostátní ligy. Potvrdilo to výhrou nad Slavií Praha"B" v uplynulém víkendu. Nic na radosti nemění ani vysoká prohra mladších dorostenců. V dorostenecké divizi si pro změnu zastříleli boleslavští mladší dorostenci, kteří nasázeli Náchodským sedm gólů. Žákovským družstvům se více dařilo v Čáslavi než v Sokolově.


Výsledky mládežnických družstev - 19.5.-20.5.2007

Ve dnech 19.5. - 20.5.2007 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav mistrovská utkání, a to s těmito výsledky :

FK Mladá Boleslav „A"dorost - SK Slavia Praha „B" 2:1 (1:0)
„A" dorost hostil v dalším mistrovském utkání vedoucí celek tabulky. Po výsledcích ostatních družstev mohl v případě vítězství v tomto utkání již slavit postup do nejvyšší dorostenecké soutěže. Utkání začalo naše družstvo dobře, měli jsme územní převahu a svého soupeře jsme nepouštěli do nebezpečných akcí. A pokud se hosté přeci jen prosadili, zasahoval jistý brankář Ehrenberger. Do vedení jsme šli po dlouhé přihrávce Kučery a následném přiklepnutí Bořila na Chramostu, který byl na správném místě a zasunul míč do prázdné branky Slavie. Vstup do II.poločasu se našemu družstvu také vydařil a po pěkné střele Dudky z trestného kopu jsme se ujali dvoubrankového vedení. Hosté se snažili s výsledkem něco udělat, jejich šance však opět končili u brankáře Ehrenbergera. V závěru hosté přeci jen snížili po rohovém kopu, ale to bylo z jejich strany vše. Po závěrečném hvizdu rozhodčího si tak svůj postup vychutnali naši dorostenci. B L A H O P Ř E J E M E ! ! !

FK Mladá Boleslav „B"dorost - FK Náchod-Deštné 1:1 (1:0)

V dalším mistrovském utkání se hrál celkem dobrý fotbal, bohužel ani v tomto zápase se našemu družstvu nepodařilo zvítězit. Do přestávky jsme se díky důraznému Merklovi ujali vedení, které jsme po přestávce ztratili po nařízeném a vzápětí proměněném pokutovém kopu.


FK Mladá Boleslav „C"dorost - SK Slavia Praha „B" 1:6 (0:1)
Náš tým po vcelku vyrovnaném I.poločasu, v dalším průběhu utkání zcela propadl. První branku jsme dostali těsně do přestávky, po změně stran si však hosté dělali na hřišti co chtěli a využili všech chyb, kterých se naše družstvo dopustilo. Jediná naše branka byla vlastní.

FK Mladá Boleslav „D"dorost - FK Náchod-Deštné 7:0 (3:0)
„D" dorost pokračoval ve svých dobrých výkonech, za které je potřeba pochválit celé družstvo. V tomto zápase jsme svého soupeře jednoznačně přehráli, naše obrana byla po celé utkání prakticky bez práce. Dvě branky dal Zahustel, po jedné přidali Mlynka, Tvaroha, Radil, Kašík a Maršálek.

FK Baník Sokolov - FK Mladá Boleslav „A"žáci 1:1 (1:1)
„A" žáci v dalším důležitém utkání opět inkasovali již v 1.minutě utkání po prohraném souboji a špatném obsazení domácích hráčů. Brzy se nám Konejlem podařilo vyrovnat a hra v dalším průběhu utkání byla neurovnaná. Stoprocentní šanci měl Dragoun. Po přestávce nás domácí družstvo dostalo pod tlak a tak za získaný bod můžeme být nakonec rádi. V závěru utkání jsme dohrávali bez zbytečně vyloučených dvou hráčů.

FC Zenit Čáslav - FK Mladá Boleslav „B"žáci 0:1 (0:0)
V tomto utkání jsme odčinili předchozí domácí porážku s Kolínem a to díky dobrému výkonu celého družstva, které se muselo vypořádat s velkou snahou domácích v neúprosném boji o záchranu žákovské divize. Jedinou branku utkání vstřelil Král a zajistil tak našemu týmu důležité tři body.

FK Baník Sokolov - FK Mladá Boleslav „C"žáci 1:0 (0:0)
Mladší žáci sehráli další vyrovnané utkání, bohužel bez bodového efektu. V průběhu II.poločasu jsme neproměnili pokutový kopa a vzápětí jsme ze strany domácích inkasovali branku, která nakonec rozhodla o jejich nejtěsnějším vítězství.

FC Zenit Čáslav - FK Mladá Boleslav „D"žáci 1:1 (0:0)
Po celou dobu utkání jsme byli lepším družstvem, vypracovali jsme si dobré příležitosti ke vstřelení branky, ale proměnit se nám podařilo pouze jedinou, když se trefil Kozma. Domácí vyrovnali z trestného kopu, střelu pod břevno nemohl náš brankář chytit.

FK Mladá Boleslav „E"žáci - ZD Kostelní Hlavno 10:0 (4:0)
V dalším utkání I.A třídy mladších žáků naše družstvo rozstřílelo svého soupeře z Kostelního Hlavna. Branky byly vyústěním převahy po celou dobu utkání, v úvodu jsme řadu šancí ještě neproměnili. Tři branky dal Filip Čermák, dvě Pulo, po jedné Landecký, Špringl, Vodháněl, Kostraba a Bár.

Výsledky družstev minikopané :

O víkendu sehrála naše družstva minikopané svá mistrovská utkání krajského přeboru mladších přípravek. Níže Vám přinášíme jejich výsledky:

FK Mladá Boleslav roč.97

FKMB „A" - FK Pěnčín-Turnov 3:0 Zörkler, Kühnel, Bartoň Radek
FKMB „B" - FK Pěnčín-Turnov 1:1 Kopal

FK Mladá Boleslav roč.98

FKMB I. „A" - FKMB II. „A" 4:1 Čejka 2, Tůma, Grus / Kozmér
FKMB I. „A" - FKMB II. „B" 6:0 Lazorenko 3, Poljak, Tůma, Partner
FKMB I. „B" - FKMB II. „A" 5:3 Volf 2, Boška, Šimůnek, Rakouský / Hrdlička,Grus, Musil
FKMB I. „B" - FKMB II. „B" 5:1 Rakouský, Petrův, Hlaváč, Hložek, Světlík / Říha

FK Mladá Boleslav roč. 99

FKMB II. „A" - FKMB II. „B" 3:2 Kozmér, Kalabis, Grus / Peterka, Vávra


Fanshop banner