Mostecký Ščasný zvažuje změny, boleslavský Uhrin nasadí úspěšnou sestavu
Klub

Mostecký Ščasný zvažuje změny, boleslavský Uhrin nasadí úspěšnou sestavu

Redakce

Utkání FK Siad Most - FK Mladá Boleslav se hraje v pondělí 21. května od 17,15 hodin. Přestože se střetne jedenáctý se třetím týmem ligového pořadí, očekává se vyrovnaný boj. Mostečtí si před týdnem remízou v Kladně zajistili vytouženou záchranu v Gambrinus lize a Boleslavští drží již osmizápasovou neporazitelnost.
Průběh ligového utkání FK Siad Most - FK Mladá Boleslav můžete sledovat od 17 hodin v on-line reportáži na tomto klubovém webu.

Z boleslavské strany není hlášeno fatální narušení zamýšleného složení mužstva. Na marodce je pouze obránce Nesvadba, s devatenáctiletou reprezentací je Nečas. „Do Mostu jedeme vyhrát jako proti každému soupeři," zopakoval dobře známou ctižádost boleslavský Dušan Uhrin. Nejspíše pošle na mostecké hřiště sestavu podobnou té z předchozích mistrovských utkání: Miller - Ševinský, Rajnoch, Kopic, Palát - Dittrich, Matějovský, Abraham, Poláček - Pecka, Kysela.
Mostečtí mají dlouhodobě zraněného Johanu a od utkání s Plzní má zdravotní problémy také Pikl, který rozhodl poslední domácí utkání Mostu s Mladou Boleslaví, když překonal brankáře Kučeru z trestného kopu šest minut před koncem. „Chtěl bych od hráčů co nejlepší výkon a hlavně co nejlepší výsledek pro diváky," řekl trenér Zdeněk Ščasný pro mostecký klubový web. Nevyloučil však, že vzhledem k zajištěné ligové existenci dá příležitost i dosud méně využívaným fotbalistům. "Chystám se dát šanci některým hráčům, kteří si to zaslouží a které bych chtěl vidět v těžkém utkání," naznačil mostecký kouč. Pokud ne, mohla by mostecká sestava vypadat takto: Vaniak - Prášil, Procházka, Krejčí, Zbončák - A.Mendy, Vozábal, Škoda, Gašparík - Brzezina, Pešír.

Pod přímou hrozbou zastavení činnosti hrají boleslavský Dittrich a mostecký Krejčí, kteří dosud viděli tři žluté karty. Když uvidí čtvrtou, dostanou trest na jeden zápas. Na mostecké straně Procházka, Prášil a Zbončák byli napomínáni již sedmkrát a po inkasování případné osmé karty jim hrozí trest zastavení činnosti na dvě soutěžní utkání.

Fanshop banner