Ligový dorost získal důležité body
Klub

Ligový dorost získal důležité body

Redakce

Ligoví starší dorostenci vyhráli v Českých Budějovicích, jejich mladší kolegové na jihu Čech podlehli. V divizních utkáních v Čáslavi se naopak nedařilo starším a z vítězství se radovali mladší dorostenci.
Také žákovská družstva absolvovala druhý májový víkend s rozdílnými výsledky. Ligoví starší žáci porazili České Budějovice, mladší s Českými Budějovicemi remizovali. Divizní starší žáci vysoko prohráli s Kolínem, mladší žáci s Kolínem remizovali.

Výsledky mládežnických družstev - 12.-13.5.2007

Ve dnech 12.5. - 13.5.2007 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav mistrovská utkání, a to s těmito výsledky :

SK Dynamo České Budějovice „B" - FK Mladá Boleslav „A"dorost 2:3 (1:0)
„A" dorost získal důležité tři body. Naše převaha z úvodu zápasu byla otupena vedoucí domácí brankou, když obrana nezachytila rychlý průnik domácího hráče. Naše družstvo však pokračovalo v aktivní hře, nedařilo se však v koncovce. Minimálně tři šance volaly po gólu. Po změně stran se díky brankám Chramosty a Dudky podařilo skóre zápasu otočit, přišly i další možnosti ke skórování. Tři minuty před koncem přišel trest v podobě vyrovnání ze strany domácích. Po rozehrání byl na konci pohledné akce Dudky z levé strany pohotový Chramosta, který svým druhým gólem v zápase rozhodl o našem vítězství.

FC Zenit Čáslav - FK Mladá Boleslav „B"dorost 3:1 (1:0)
V dalším mistrovském utkání se opakovalo to, co v předcházejících zápasech na hřištích soupeřů. Naše družstvo má herní převahu, je fotbalovější, ale větší důraz a vůle po vítězství domácího celku rozhodují o našich zbytečných porážkách. Naši jedinou branku dal Kubát.

SK Dynamo České Budějovice „B" - FK Mladá Boleslav „C"dorost 2:0 (1:0)
Našemu týmu nelze upřít snaha, ve vyrovnaném utkání jsme první branku inkasovali z pokutového kopu, po přestávce jsme se snažili alespoň o vyrovnání a druhý gól dali domácí až v závěru do naší otevřené obrany.

FC Zenit Čáslav - FK Mladá Boleslav „D"dorost 1:3 (1:1)
„D" dorost pokračoval ve svých slušných výkonech a v Čáslavi zaslouženě zvítězil.Do přestávky ještě domácí stačili odolávat naší převaze, po
změně stran se podařilo vstřelit i rozhodující branky, jejichž autory byli dvakrát Zahustel a jednou Mlynka.


FK Mladá Boleslav „A"žáci - SK Dynamo České Budějovice 4:0 (4:0)
„A" žáci ve veledůležitém zápase získali zaslouženě 3 body, když o svém vítězství rozhodli již do přestávky. O naše branky se postarali dvakrát Dragoun, jednou Szabó a Šťastný. Po změně stran se hra vyrovnala, což bylo zapříčiněno i prostřídáním některých hráčů v naší sestavě.

FK Mladá Boleslav „B"žáci - FK Kolín 1:4 (0:2)
V tomto utkání naše družstvo zklamalo. Poprvé v jarní části divizní žákovské soutěže na svého soupeře nestačilo a zaslouženě prohrálo. Hosté se ujali vedení z trestného kopu a druhou branku přidali těsně před poločasem. Po změně stran se naše družstvo sice snažilo o zvrat v utkání, ale vázla kombinace. Po rychlých akcích a našich chybách jsme naopak ještě dvakrát inkasovali. V závěru naší jedinou branku vstřelil Gregor.

FK Mladá Boleslav „C"žáci - SK Dynamo České Budějovice 1:1 (0:0)
Mladší žáci sehráli se svým soupeřem bojovné a vyrovnané utkání. Do přestávky jsme měli blíže ke skórování, vytvořili jsme si herní převahu, ale bez gólového efektu. Po změně stran oba soupeři jednou skórovali, a to vždy po chybách brankářů svých družstev. Naši branku dal Eliáš.

FK Mladá Boleslav „D"žáci - FK Kolín 3:3 (1:3)
Do zápasu jsme vstoupili dobře, brzy po jeho začátku proměnil Horváth pokutový kop, za sedm minut jsme tuto výhodu měli znovu, ale tentokrát jsme penaltu neproměnili. Hosté i přes naší herní převahu dokázali využít rychlých brejků k obratu skóre. Po změně stran se podařilo Cihlářem dvakrát využít standardní situace a ve tvrdě vedeném utkání získat alespoň bod.

SKP Mladá Boleslav - FK Mladá Boleslav "E"žáci 0:2 (0:1)
V dalším utkání I.A třídy mladších žáků naše družstvo zvítězilo v "derby" utkání na půdě soupeře, který v domácím prostředí vždy potrápil týmy z popředí tabulky. Na nerovném terénu se nedalo moc kombinovat, byl to víc boj. Branky vstřelili Bár a Filip Čermák.

Výsledky družstev minikopané :

O víkendu sehrála naše družstva minikopané svá mistrovská utkání krajského přeboru mladších přípravek. Níže Vám přinášíme jejich výsledky.

FK Mladá Boleslav roč.98

FKMB „A" - FK Pěnčín-Turnov 2:0
Rakouský, Lazorenko
FKMB „B" - FK Pěnčín-Turnov 8:2
Hrdlička 2,Petrův 2,Grus,Jeníček,Pazderník,Poljak

FK Mladá Boleslav roč.99

FKMB „A" - Slovan Hrádek n.N. 9:4
Somr 3,Hrdlička 2,Prokorát,Musil,Zákonov,Kalabis
FKMB „A" - Sokol Ruprechtice 3:1
Musil,Somr,Jakubec
FKMB „B" - Slovan Hrádek n.N. 2:8
Štěpán,Vávra
FKMB „B" - Sokol Ruprechtice 1:6
Fábry

Fanshop banner