Umbro cup dvakrát pro Pěčice
Klub

Umbro cup dvakrát pro Pěčice

Redakce

Dva poháry prezidenta FK Mladá Boleslav z Umbro cupu si odvezli kluci ze Sokola Pěčice, neboť jejich družstva vyhrála v obou věkových kategoriích. V minižákovské vyřídili Luštěnice jednoznačně pěti góly a v žákovské po bezgólovém finále byli lepší v penaltovém rozstřelu. Spolu s prezidentem FK Mladá Boleslav Josefem Dufkem nejlepším minižákům předali ceny fotbalisté Milan Kopic, Marek Matějovský a Luboš Pecka, žákům majitel firmy Umbro CZ Vlastimil Jarolím a ředitel firmy Umbro CZ Aleš Vaněk.

Umbro cup o pohár prezidenta FK Mladá Boleslav se uskutečnil ve sváteční úterý 8. května za účasti šestnácti družstev ve dvou věkových kategoriích. V průběhu dopoledne se hrála utkání v základních skupinách, odpoledne byla na programu finálová střetnutí. V minižákovském Pěčice - Luštěnice 5:0 nebylo o vítězi pochyb. Konečné pořadí: 1. Pěčice, 2. Luštěnice, 3. Vlašim, 4. Skalsko. Nejlepší brankář Lukáš Bartoš z Pěčic, nejlepší hráč Daniel Fišer z Luštěnic a nejlepší střelec Jakub Maryška z Pěčic dal čtyři góly.
V žákovské kategorii bylo vyvrcholení turnaje mnohem dramatičtější. Finále Pěčice - Čejetice 0:0 v běžném herním čase o vítězi nerozhodlo a tak přišel na řadu penaltový rozstřel. Rozhodlo se ve čtyřech sériích. Pěčičtí dvakrát trefili a dvakrát nedali, Čejetičtí nedali ani jeden gól. Dvakrát minuli a dvě střely lapil gólman Kraus a tím se přičinil o výhru Pěčic 2:0 na penalty. Podle očekávání byl Dominik Kraus z Pěčic vyhlášený nejlepším brankářem turnaje. Nejlepším hráčem byl jeho spoluhráč Tomáš Tykač z Pěčic a nejlepším střelcem Pavel Malák z Čejetic, který dal šest gólů.

Fanshop banner