Dorostenci dvakrát přehráli Plzeň a Poděbrady
Klub

Dorostenci dvakrát přehráli Plzeň a Poděbrady

Redakce

Ligoví starší dorostenci těsně porazili nepříjemného plzeňského protivníka jediným gólem Svobody a jistými zákroky brankáře Ehrenbergera. Mladší „C" dorostenci nastříleli plzeňskému soupeři šest gólů. Také další dva boleslavské dorostenecké celky sbíraly body, když v divizní soutěži vyřídily Poděbrady 5:0 a 8:0.
Naopak se nedařilo žákům. Prohráli v lize SSŽ na Kladně dvakrát 1:2, v divizi na hřišti Cidliny 1:2 a 0:3. Pouze „E" žáci se radovali z výhry nad Krnskem 4:1.


Výsledky mládežnických družstev - 5.5.-6.5.2007

Ve dnech 5.5. - 6.5.2007 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav mistrovská utkání, a to s těmito výsledky :

FK Mladá Boleslav „A"dorost - FC Viktoria Plzeň B 1:0 (1:0)
„A" dorost potřeboval již naplno bodovat a to se mu v utkání s plzeňskou rezervou podařilo. Hosté se však ukázali jako nepříjemný soupeř, který naše družstvo zejména ve II.poločase hodně potrápil. Do poločasu jsme se ujali vedení Svobodovou střelou z dálky a škoda několika dalších nevyužitých šancí. Po přestávce se hosté tlačili do útoku ve snaze vyrovnat, díky dobrému výkonu brankáře Ehrenbergera se jim to však nepodařilo, naši hráči se několikrát dostali do otevřené obrany hostů, ale své šance nedokázali proměnit v uklidňující branku. Nakonec jsme uhájili těsné vedení, které naše dorostence posunulo blíže k postupu do nejvyšší dorostenecké soutěže.

FK Mladá Boleslav „B"dorost - Bohemia Poděbrady 5:0 (1:0)
Hosté přijeli s účelem co nejméně inkasovat, bránili v deseti lidech a naši hráči se jen těžko do zhuštěné obrany prosazovali. Utkání mělo zcela jednoznačný průběh a výsledek utkání mohl být ještě vyšší. Dvakrát se trefil Sabol, jednou Hubač, Kubát a Müller.

FK Mladá Boleslav „C"dorost - FC Viktoria Plzeň B 6:1 (3:1)
Tímto vítězstvím si naši mladší dorostenci napravili reputaci po středeční porážce v Pardubicích, kde jsme v dohrávaném utkání prohráli 3:0. Zápas začal sice brankou v naší síti, ale od tohoto okamžiku jsme soupeře začali přehrávat a výsledkem je zasloužené a vysoké vítězství. Dvě branky dal Semík, po jedné Jeník, Zábraha, Bořil a Zahustel.

FK Mladá Boleslav „D"dorost - Bohemia Poděbrady 8:0 (6:0)
Proti slabému soupeři se zrodilo vysoké vítězství našich mladších dorostenců. Hosté za celé utkání vážněji neohrozili naší branku, další šance našich hráčů zůstali ještě nevyužity. Čtyři branky dal Zahustel, po jedné Tvaroha, Mlynka, Štěpánek a Tipta.

SK Kladno - FK Mladá Boleslav „A"žáci 2:1 (1:0)
„A" žáci potřebovali v tomto důležitém utkání bodovat, bohužel se to nepovedlo a to díky brankám, které jsme inkasovali po chybách obrany v čele s brankářem vždy na začátcích obou poločasů. Jediný náš úspěch zaznamenal Dragoun.

RMSK Cidlina - FK Mladá Boleslav „B"žáci 2:1 (1:0)
V dalším záchranářském utkání žákovské divize podalo naše družstvo dobrý a snaživý výkon. Domácí se ujali vedení z pokutového kopu, ale hru kontrolovalo naše družstvo. Po přestávce se Kadaněmu podařilo vyrovnat, v závěru utkání však domácí strhli vedení na svojí stranu.

SK Kladno - FK Mladá Boleslav „C"žáci 2:1 (1:1)
Mladší žáci doplatili na zbytečné individuální chyby, díky kterým Kladno dvakrát skórovalo a rozhodlo tak pro sebe jinak vyrovnané utkání. Jedinou naší branku dal J.Vacek.

RMSK Cidlina - FK Mladá Boleslav „D"žáci 3:0 (2:0)
Naše družstvo mladších žáků podalo jeden ze svých slabších výkonů, branky agresivnějších domácích padly po chybách našich hráčů. Nedařil se nám tak jako v předchozích zápasech přechod do útočné fáze, zasloužené vítězství domácího družstva.

FK Mladá Boleslav „E"žáci - FK Krnsko 4:1 (2:1)
V dalším mistrovském utkání se našemu družstvu podařilo ubránit rychlé hráče hostí a i přes jednu obdrženou branku jsme se kombinací proti silovému družstvu Krnska prosadili i gólově a zaslouženě v tomto utkání zvítězili. Branky dali Kostraba, Vodháněl, Saéz a Špringl.

Výsledky družstev minikopané :

O víkendu sehrála naše družstva minikopané svá mistrovská utkání krajského přeboru starších a mladších přípravek. Níže Vám přinášíme jen některé z nich, zbývající výsledky zveřejníme později.

FK Mladá Boleslav roč.98

FC Slovan Liberec „A" - FKMB „A" 2:3 Pazderník 2x, Grus
FC Slovan Liberec „B" - FKMB „A" 1:16 Novák 6x, Čejka 3x, Jeníček 2x, Poljak 2x, Charvát, Tůma, Pazderník
FC Slovan Liberec „A" - FKMB „B" 6:1 Hložek
FC Slovan Liberec „B" - FKMB „B" 3:6 Hlaváč 3x, Lazorenko, Petrův, Šimůnek

Fanshop banner