Sportovní zpravodaj prodávají i kiosky
Klub

Sportovní zpravodaj prodávají i kiosky

Redakce

Sportovní zpravodaj vydaný k mistrovskému utkání FK Mladá Boleslav - 1.FC Brno bude tentokrát k mání nejen u pokladen hlavního vstupu do areálu městského stadionu, ale také v kioscích kolem fotbalového hřiště. Přečtete si v něm profil boleslavského a reprezentačního útočníka Jana Kysely, přehled vzájemné bilance Mladé Boleslavi a Brna, rozlosování a výsledkový servis Gambrinus ligy, program žákovského Umbro cupu o pohár prezidenta FK Mladá Boleslav Josefa Dufka, který se hraje ve svátečním úterý 8. května na hřištích v areálu boleslavského městského stadionu, a aktuální názory trenérů Dušana Uhrina a Josefa Mazury.

Text uvnitř sportovního zpravodaje také připomíná, že boleslavský klub pořádá ve čtvrtek 10. května autobusový zájezd na utkání se Slavií Praha. Za jakých podmínek se uskuteční, dozví se zájemci v pondělí ze stránek klubového webu a Boleslavského deníku, případně uslyší ve zpravodajství radia Jizera.
A protože závěr Gambrinus ligy se blíží, nezapomeňte, že před brněnským utkáním bude u pokladny číslo 2 při vstupu do areálu městského stadionu předprodej vstupenek na ligové finále Mladé Boleslavi se Slovanem Liberec.

Fanshop banner