Juniorka má karlovarským Buldokům odvádět těsnou a nespravedlivou prohru
Klub

Juniorka má karlovarským Buldokům odvádět těsnou a nespravedlivou prohru

Redakce

Utkání 26. kola České fotbalové ligy FK Mladá Boleslav"B" - SK Buldoci Karlovy Vary-Dvory se hraje v sobotu 5. května od 10,15 hodin na Astonce.
Proti boleslavské juniorce, která je v třetiligové tabulce poslední, bude hrát tým ze čtvrté příčky. Karlovy Vary-Dvory mají 43 bodů jako třetí Kolín před nimi a pátá Sparta Krč za nimi. Boleslavští si naději na záchranu udrží pouze v případě výhry.

Karlovarské mužstvo, jehož trenérem je zkušený Jindřich Dejmal, ze třinácti odehraných utkání na cizích hřištích v ročníku 2006/07 jenom dvě vyhrálo, z nich jedno v letošní jarní sezóně v Náchodě 3:1. Na jaře ještě dokázalo remizovat 0:0 na hřištích Jablonce"B" a Prachatic. Jinak venku prohrálo s Teplicemi"B" 2:3 a na Spartě"B" 1:2.
Karlovarští před týdnem doma jen těsně porazili České Budějovice"B" 2:1, když všechny tři góly v utkání padly z pokutových kopů. Že za výhrou na domácích hřišti jdou Buldoci za každou cenu, se boleslavští fotbalisté přesvědčili v podzimní sezóně.

Když v loňském říjnu prohrála boleslavská juniorka utkání 9. kola v Karlových Varech-Dvorech 2:3, neubránili se její hráči pocitům křivdy. Po jalovém poločase karlovarským fotbalistům k třígólovému vedení vydatně pomohl sudí. Před prvním gólem neviděl jasný ofsajd a před druhým přehlédl hraní rukou. Třetí gól byl kupodivu regulérní. Když se podařilo Voborníkovi a Ordošovi snížit na slibných 2:3, tak rozhodčí karlovarské obraně toleroval nedovolené zákroky, z nichž minimálně jeden volal po nařízení pokutového kopu.
Boleslavská juniorka má karlovarským Buldokům co odvádět.
Před půl rokem proti karlovarským Buldokům na jejich hřišti hrála boleslavská juniorka v sestavě: Michňa - Kalíšek, Mrvík, Doležal, Skramužský - Tuma, Murárik, Brunclík, Vajgl - Odroš, Voborník.

Fanshop banner