Juniorka prohrála v Ovčárech
Klub

Juniorka prohrála v Ovčárech

Redakce

K důležitému třetiligovému zápasu odjelo juniorské družstvo ve velmi mladé sestavě. Z předchozího domácího utkání s Kolínem zůstala bez změny pouze obranná čtveřice. Prohra vrátila juniorku na poslední místo tabulky a záchrana se jí vzdálila na sedm bodů. Do konce ČFL zbývá osm mistrovských kol a v nich Stannerovi svěřenci hrají venku třikrát (Bohemians Praha, Prachatice, Teplice"B") a doma pětkrát (Karlovy Vary-Dvory, Union Cheb, Sparta Krč, Hradec Králové"B" a Viktoria Plzeň"B"). Naděje stále žije...

Do zápasu juniorka vstoupila odvážně, šance byly na obou stranách. Nejdříve brankář Ehrenberger vyrazil hlavičku ovčárského Hyky, poté naopak Kučerova střela šla vedle branky Sokola Ovčáry a Sedláčkova akce zleva zůstala nedotažena.
V 11. minutě po chybě ve středu pole následoval ovčárský průnik z levé strany a zpětná přihrávka na Hyku, který se tentokrát již trefil. Mladým hráčům boleslavské juniorky nešlo do přestávky upřít snahu, ale zkušenější a důraznější domácí hru kontrolovali.
Po změně stran nejdříve Vajglovu střelu vyrazil Straka a po prostrčení Vizingra neproměnil Vajgl největší boleslavskou šanci utkání, neboť jeho střela šla vedle opuštěné branky. Za promarněné příležitosti k vyrovnání přišel trest. Stoper Brezinský uklouzl na půlicí čáře a Douděra svůj samostatný průnik zakončil druhou brankou v Ehrenbergově síti.

Sestava FK Mladá Boleslav„B" proti Sokolu Ovčáry: Ehrenberger - Krátký, Brezinský, Pára, Horák - Skramužský, Svoboda (70. Kalíšek), Kučera, Sedláček - Vajgl, Vizingr (74. Schubert).

Góly: 11. Hyka, 68. Douděra

Rozhodčí: Milan Šedivý

Diváků: 340

Fanshop banner