Žáci všechna utkání vyhráli
Klub

Žáci všechna utkání vyhráli

Redakce

Ligový „A" dorost doplatil na neúčast hráčů, kteří reprezentovali klub v třetiligovém utkání juniorky, a inkasoval v Pardubicích těžkou čtyřgólovou porážku. Další dorostenecké týmy si ve Hlinsku vedly se střídavými úspěchy.
Žákovská družstva poslední dubnový víkend zvládla bez ztráty jediného bodu.

Ve dnech 28.4. - 29.4.2007 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav mistrovská utkání, a to s těmito výsledky :


FK AS Pardubice - FK Mladá Boleslav „A"dorost 4:0 (1:0)
„A" dorost si po podprůměrném výkonu odvezl z Pardubic vysokou porážku. K utkání odjel bez několika hráčů, kteří nastoupili za „juniorku", to však neomlouvá výkon bez bojovnosti, nasazení, důrazu a vůli dosáhnout co nejlepší výkon. Domácí využili prakticky všechny chyby, které jsme jim nabídli, branky v úvodu obou poločasů byli rozhodující pro další vývoj zápasu.

FC Hlinsko - FK Mladá Boleslav „B"dorost 1:0 (0:0)
Od počátečního hvizdu rozhodčího zápasu jsme byli aktivnějším družstvem, vypracovali jsme si několik brankových příležitostí, nastřelili dvakrát tyč. Branku jsme inkasovali opět po individuální chybě obránce. Do konce utkání jsme se snažili alespoň vyrovnat, bez gólového efektu.

FC Hlinsko - FK Mladá Boleslav „D"dorost 0:4 (0:2)
Naše družstvo mladších dorostenců podalo v Hlinsku dobrý výkon, vítězství je zcela zasloužené, ještě několik dalších šancí zůstalo nevyužito. Domácí se po celou dobu utkání pouze bránili. Naše branky vstřelili Volf, Tvaroha, Zahustel a Janda.

FK Mladá Boleslav „A"žáci - FK Marila Příbram 3:1 (1:1)
„A" žáci získali v tomto důležitém utkání tři body, jednoduché to však vůbec nebylo. V úvodu zápasu se hosté dostali do dvou šancích, které zlikvidoval brankář Bureš. Později naše družstvo zlepšilo pohyb a hra se vyrovnávala. Po úniku Dragouna jsme se ujali vedení. Hosté však po výborné kombinaci vyrovnali. Po přestávce jsme si vypracovali více možností ke vstřelení gólu, rozhodla větší vůle po vítězství. Naše branky přidali opět Dragoun a Dufek.

FK Mladá Boleslav „B"žáci - Slovan Frýdlant 4:0 (2:0)
V dalším záchranářském utkání žákovské divize podalo naše družstvo dobrý výkon, který byl korunován i brankami. Hosté hrozili ze standartních situací a po jednoduchých akcích zaměstnávali naší obranu. Nakonec tři body zaslouženě zůstali v Mladé Boleslavi, dvakrát se trefil Hošťálek, po jedné přidali Šimáně a Sedláček.

FK Mladá Boleslav „C"žáci - FK Marila Příbram 1:0 (1:0)
Mladší žáci získali také tři body, když se ujali vedení již v úvodu zápasu po hezké kombinační akci Vraštilem. Poté jsme do konce utkání měli možnost několikrát skóre zvýšit, hosté v 50.minutě neproměnili pokutový kop, brankář Machač střelu vyrazil.

FK Mladá Boleslav „D"žáci - Slovan Frýdlant 6:0 (3:0)
Naše družstvo mladších žáků bylo po celou dobu utkání lepším týmem, vycházel nám přechod do útočné fáze, hráči v záloze dobře kombinovali. Kromě šesti gólů v soupeřově síti jsme ještě další brankové příležitosti neproměnili. Hosté se během zápasu k přímému ohrožení naší branky nedostali. Naše branky vstřelili Jonáš, Kubelka, Nedošetko, Splídek, Žďánský, Kozma.

SK Velký Borek - FK Mladá Boleslav „E"žáci 0:2 (0:2)
Pěkné, bojovné utkání z obou stran. Domácí se snažili o nakopávané míče na své rychlé útočníky, tím nám umožnili tvořit hru ve středu hřiště a po kombinacích také padly obě branky do sítě domácích, které vstřelil Bár.

Výsledky družstev minikopané :

O víkendu sehrála naše družstva minikopané svá mistrovská utkání krajského přeboru starších a mladších přípravek. Níže Vám přinášíme jejich výsledky.

FK Mladá Boleslav roč.97

FKMB „A" - FK Česká Lípa „A" 0:0
FKMB „A" - FK Česká Lípa „B" 7:0 Zörkler 2x, Novotný 2x, Bartoň R. 2x, Hančar
FKMB „B" - FK Česká Lípa „A" 1:4 Oberreiter
FKMB „B" - FK Česká Lípa „B" 1:6 Kahule

FK Mladá Boleslav roč.99

FKMB „A" - SK Semily 2:1 Zákonov, Novák
FKMB „A" - Lomnice n.P. 5:1 Kalabis 2x, Jakubec, Somr, Zákonov
FKMB „B" - SK Semily 1:3 Říha
FKMB „B" - Lomnice n.P. 0:5

Fanshop banner