Ptejte se útočníka Jana Kysely
Klub

Ptejte se útočníka Jana Kysely

Redakce

Útočník ligového mužstva FK Mladá Boleslav a české reprezentace hráčů do 21 let Jan Kysela usedne ve středu 2. května ve 12 hodin před obrazovku a ke klávesnici počítače, aby odpovídal na dotazy fanoušků mladoboleslavského fotbalu. Otázky pro Jana Kyselu můžete posílat od této chvíle až do středy 2. května 12,30 hodin. Ptejte se zde.

Jednadvacetiletý Jan Kysela je odchovanec mladoboleslavského klubu, do kterého jej přivedl trenér Milan Pechanec jako talentovaného fotbalistu už v minižákovské kategorii z nedalekého Bakova nad Jizerou. Ve své dosavadní fotbalové kariéře půl roku hostoval v dorostu Kosmonos a rok v druholigovém mužstvu Ústí nad Labem. Jinak většinu dosavadní kariéry oblékal mladoboleslavský dres.

Jana Kyselu přivedla na první fotbalový trénink maminka. Když odešel do FK Mladá Boleslav, na každý trénink jej vozil dědeček. Dnes už jezdí ve vlastním Renaultu. Nastoupil k 41 prvoligovým utkáním a gólů nastřílel pět. V reprezentačním dresu jednadvacetiletých, který vede zkušený kouč Ladislav Škorpil, hrál dosud šestkrát a pere se o nominaci na letošní evropský šampionát konaný v Nizozemsku.

Fanshop banner