Marodů ubývá, ale jen pozvolna
Klub

Marodů ubývá, ale jen pozvolna

Redakce

V přípravě na nedělní ligové utkání Uhrin boleslavským fotbalistům naplánoval tréninky v pátek dopoledne a v sobotu odpoledne. Po sobotním tréninku mužstvo odjíždí do Písku, kde přenocuje a v neděli dopoledne absolvuje poslední předzápasovou přípravu. V jejím rámci se i definitivně rozhodne o zdravotní způsobilosti hráčů pokopaných od Teplic a ze Zlína.
Utkání 25. kola Gambrinus ligy SK Dynamo České Budějovice - FK Mladá Boleslav se hraje v neděli 29. dubna od 17 hodin. Reportáž on-line bude na tomto klubovém webu.

Z marodů, kteří nemohli nastoupit ve středečním pohárovém střetnutí, se uzdravili brankář Miller, obránce Ševinský i stoper Kopic. Ty by měl mít trenér Uhrin téměř stoprocentně k dispozi.
V pátek dopoledne vůbec netrénovali Rajnoch, Palát a Nečas. Stoper Rajnoch odehrál pohárové utkání ve Zlíně se zabandážovaným stehnem, ale rozsáhlý krevní výron ve stehenním svalu ustupuje velmi pomalu a jeho nasazení proti Českým Budějovicím je nejisté. Podobně visí otazník i nad obráncem Palátem, jenž má silně zhmožděný nárt. Mladý Nečas se vrátil ze srazu devatenáctiletých reprezentantů se svalovým zraněním a lékař mu nařídil deset dní klidu.
Středopolař Abraham nedohrál utkání s Teplicemi kvůli výronu v kotníku a do Zlína na pohár vůbec necestoval. V pátek zkoušel opatrně trénovat a zda v Českých Budějovicích nastoupí, rozhodne trenér až bezprostředně před utkáním po konzultaci s lékařem.
Individuální tréninkovou náplň měl také Ordoš, který si léčí nakopnutý nárt. Dlouhodobě je mimo hru operovaný Riegel.

Fanshop banner