Zase jedeme do Zlína, tentokrát na pohár
Klub

Zase jedeme do Zlína, tentokrát na pohár

Redakce

Boleslavští fotbalisté v rozmezí týdne cestují podruhé do Zlína. Ve středu 18. dubna tam vyhráli ligové utkání a 25. dubna na trávník zlínské Letné vyběhnout k pohárovému střetnutí. Z Mladé Boleslavi odjeli v úterý před 16 hodinou bezprostředně po odpoledním tréninku. Přenocují v uherskobrodském penzionu Lapač, z něhož to mají pětadvacet kilometrů do Zlína, stejně jako na česko-slovenskou hranici.
Utkání čtvrtfinále poháru ČMFS FC Tescoma Zlín - FK Mladá Boleslav se hraje ve středu 25. dubna od 17 hodin. Průběh v on-line reportáži můžete sledovat na tomto klubovém webu.

V úterý se tréninku v Mladé Boleslavi zúčastnil značně prořídlý hráčský kádr. Vůbec netrénovali zranění brankář Miller i hráči Ševinský, Palát, Nesvadba, Abraham a do devatenáctileté reprezentace nominovaný Nečas. A protože další gólman Šeda marodí s kolenem, tak s brankářským trenérem se potil jenom Kučera. A při hře na dvě branky se do jedné z nich musel postavit trenér Juska.
Mezi šestnácti trénujícími hráči byl po operaci ještě nedoléčený Riegel, stoper juniorky T. Brezinský a dorostenci Pára a Fabián. Stabilní ligoví stopeři Rajnoch s Kopicem jenom vyklusávali a netrénovali naplno, ani se nezapojili do hry na dvě branky.
Nad složením všech řad boleslavského mužstva pro pohárový duel ve Zlíně visí několik otazníků a trenér Uhrin bude konečnou sestavu jistě bezprostředně před utkáním konzultovat se zraněnými hráči i lékařem. A všichni budou mít na paměti, že už v neděli 29. dubna hraje Mladá Boleslav o ligové body v Českých Budějovicích.

Fanshop banner