Dorostenci na Kladně dvakrát remizovali
Klub

Dorostenci na Kladně dvakrát remizovali

Redakce

V uplynulém víkendu dorostenci neprohráli ani jedno utkání. V ligových utkáních na Kladně dvakrát remizovali, v divizních střetnutích z Pardubic přivezli dokonce čtyři body za výhru a remízu. O poznání hůře se vedlo v Pardubicích žákovských družstvům v lize SSŽ, neboť starší prohráli a mladší remizovali. V žákovské divizi si boleslavská družstva poradila s chrudimskými soupeři a získala plný počet bodů.


Výsledky mládežnických družstev - 21.4.-22.4.2007

Ve dnech 21.4. - 22.4.2007 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav mistrovská utkání, a to s těmito výsledky :

SK Kladno - FK Mladá Boleslav „A"dorost 1:1 (0:1)
„A" dorost si odjel do Kladna napravit reputaci po nevydařeném domácím utkání s teplickou rezervou. Především do přestávky podali naši hráči velmi dobrý výkon, byli jsme aktivní a dobře jsme kombinovali. Těsně před poločasem se nám také Valešem podařilo vstřelit vedoucí branku. Přesto, že domácí po změně stran zvýšili důraz, šance si vytvořilo naše družstvo. Schubert a Chramosta však v koncovce neuspěli. Domácí po naší zbytečné ztrátě ve středu hřiště čtvrt hodiny před koncem utkání vyrovnali na 1:1.

FK AS Pardubice „B" - FK Mladá Boleslav „B"dorost 3:5 (3:2)
Další utkání dorostenecké divize skončilo po divokém průběhu zaslouženým vítězstvím našeho týmu. Do zápasu vstoupilo naše družstvo velmi špatně a hrubými chybami v obraně jsme soupeři umožnili dvakrát skórovat. Vorasický snížil na 2:1, ale domácí opět zvýšili na 3:1. Kubát těsně před přestávkou ještě snížil. Ve II.poločase se hra našeho družstva výrazně změnila, soupeře jsme prakticky k ničemu nepustili a po dvou brankách Sabola a jedné Kubáta jsme dokázali výsledek otočit v náš prospěch.

SK Kladno - FK Mladá Boleslav „C"dorost 1:1 (0:1)
Také mladší dorost si z Kladna odváží alespoň bod. Domácím hned v úvodu nabídl rozhodčí pokutový kop, který však neproměnili. Naopak našemu družstvu se podařilo jít Semíkem do vedení. Toto vedení jsme si drželi až do poslední minuty zápasu, kdy se Kladnou po rohovém kopu podařilo vyrovnat.

FK AS Pardubice „B" - FK Mladá Boleslav „D"dorost 1:1 (0:0)
Ve vyrovnaném utkání je remíza spravedlivým výsledkem. Naše družstvo bylo lepší do přestávky, pardubičtí měli zase více ze hry po změně stran. Jedinou naší branku dal Volf.

FK AS Pardubice - FK Mladá Boleslav „A"žáci 2:0 (0:0)
„A" žáci odjížděli do Pardubic s cílem zastavit sérii porážek. Bohužel se to ani v tomto utkání nepodařilo. Prohrávali jsme se většinu osobních soubojů ve středu hřiště a z toho vyústil také vedoucí gól domácích. Naši hráči si také vypracovali několik šancí ke vstřelení branky, bohužel bez konečného efektu. Po změně stran naši aktivitu přibrzdilo zranění Říhy (zlomená ruka), opět jsme si vytvořili nejméně tři možnosti ke skórování. V samém závěru jsme do otevřené obrany obdrželi druhou branku.

FK Mladá Boleslav „B"žáci - AFK Chrudim 4:3 (3:2)
Vstup do utkání se našemu družstvu povedl, již v 6.minutě jsme vedli 2:0 po brankách Nováka a Bastera. Hosté však velmi rychle po zaváháních především brankáře Pánka skóre srovnali. Ještě do přestávky dokázal Novák strhnout vedení na naší stranu. Ve II.poločase jsme si také dokázali vytvořit šance, Novák svým třetím gólem zvýšil na 4:2. Hosté v závěru ještě snížili po trestném kopu.

FK AS Pardubice - FK Mladá Boleslav „C"žáci 1:1 (0:1)
Mladší žáci získali v Pardubicích bod, i když sahali po třech. Do přestávky byla hra vyrovnaná, našemu družstvu se přeci jen podařilo vstřelit Hodačem vedoucí branku. Po změně stran jsme měli dvě stoprocentní šance, které jsme však nedali a soupeř nás dvě minuty před koncem utkání po naší chybě potrestal vyrovnávacím gólem.

FK Mladá Boleslav „D"žáci - AFK Chrudim 1:0 (0:0)
Naši hráči podali dobrý a bojovný výkon. Do přestávky se hrálo vyrovnané utkání. Ve II.poločase si náš soupeř vypracoval dvě šance, naši hráči se také snažili o vstřelení branky, především agilní Nedošetko měl několik dobrých možností. O našem vítězství rozhodla pohotová Žďánského střela.

AFK Semice - FK Mladá Boleslav „E"žáci 0:7 (0:3)
Utkání jsme měli pod kontrolou a šlo jen o výši skóre. Soupeř se po celou dobu zápasu pouze bránil na vlastní polovině, a tak v některých situacích bylo těžké se proti zhuštěnému prostoru prosadit. Střelcem utkání byl Saéz, který se trefil čtyřikrát, po jedné brance přidali Vodháněl, Špringl a Glöckner.

Výsledky družstev minikopané :

O víkendu sehrála naše družstva minikopané svá mistrovská utkání krajského přeboru starších a mladších přípravek. Níže Vám přinášíme jejich výsledky.

FK Mladá Boleslav roč.97

Hrádek n.N. „A" - FKMB „A" 2:4 Tomašov, Ježek, Zörkler, Hančar
Hrádek n.N. „B" - FKMB „A" 1:6 Tomašov 2x, Novotný 2x, Hančar, Bartoň L.
Hrádek n.N. „A" - FKMB „B" 1:1 Kahule
Hrádek n.N. „B" - FKMB „B" 2:2 Košvanec, Kopal

FK Mladá Boleslav roč.98

Hrádek n.N. - FKMB „A" 1:18 Hrdlička 5x, Novák 4x, Horáček 3x, Pazderník 2x, Tuma, Gartner
Ruprechtice - FKMB „A" 0:11 Jeníček 3x, Horáček 3x, Tůma 2x, Hrdlička, Novák,Pazderník
Hrádek n.N. - FKMB „B" 0:21 Hlaváč 6x, Charvát 5x, Hložek 3x, Lazorenko 2x, Světlík 2x, Najman, Petrův, Čejka
Ruprechtice - FKMB „B" 2:4 Hložek 3x, Charvát

FK Mladá Boleslav roč.99

FC Slovan Liberec „A" - FKMB „A" 12:0
FC Slovan Liberec „B" - FKMB „A" 8:2 Zákonov, Somr
FC Slovan Liberec „A" - FKMB „B" 8:0
FC Slovan Liberec „B" - FKMB „B" 11:4 Novák 2x, Chlebec, Musil

Fanshop banner