Radim Nečas je v devatenáctileté reprezentaci
Klub

Radim Nečas je v devatenáctileté reprezentaci

Redakce

Boleslavský devatenáctiletý středopolař Radim Nečas je v aktuální nominaci reprezentačního týmu ČR"19", který trénuje kouč olomoucké juniorky Augustin Chromý. Ten povolal dvaadvacet mladých fotbalistů ke dvěma přípravným utkáním s Irskem. První se hraje v úterý 24. dubna od 16,30 hodin v Hlinsku, druhé ve čtvrtek 26. dubna od 17 hodin v Chocni.

Radim Nečas patří mezi zkušenější hráče, neboť za devatenáctiletou reprezentaci startoval již v osmi utkáních a dal v nich dva góly. V předchozích výběrech hrál pětkrát za sedmnáctiletou a sedmkrát za osmnáctiletou reprezentaci. V dresu ČR"18" dal tři góly.
Nejzkušenějšími Nečasovými spoluhráči v současné reprezentaci devatenáctiletých jsou liberečtí Blažek s Dohnálkem a kladenský Gecov. Kanonýrem nominace je liberecký Blažek se šesti reprezentačními góly. Ostravský Přecechtěl a slávistický Necid se trefili každý třikrát.
Dubnová utkání jsou poslední přípravou na květnovou fázi kvalifikace o postup na evropský šampionát v 2007. Ze skupiny s Nizozemskem, Ruskem a domácí Anglií postoupí na šampionát do Rakouska pouze vítěz.

Nominace ČR"19" na dvojzápas s Iry: Blažek Jan (Slovan Liberec), Bodeček Lukáš (Sigma Olomouc), Dohnálek Jakub (Slovan Liberec), Dočkal Bořek (SK Slavia Praha), Gecov Marcel (Kladno), Hable Jan (Hradec Králové), Halama Jan (Marila Příbram), Kokoška Robert (AC Sparta Praha), Necid Tomáš (SK Slavia Praha), Nečas Radim (FK Mladá Boleslav), Peškar Jaroslav (Jablonec 97), Polák Jan (Slovan Liberec), Prepsl Ondřej (Baník Ostrava), Přecechtěl Vít (Baník Ostrava), Řezník Radim (Baník Ostrava), Šmejkal Zdeněk (AC Sparta Praha), Špidlen Jakub (Hradec Králové), Tischler Martin (České Budějovice), Toma Michal (Marila Příbram), Valenta Jiří (Jablonec 97), Vácha Lukáš (SK Slavia Praha) a Zeman Martin (AC Sparta Praha).

Fanshop banner