Uhrin ocenil výkon Matějovského
Klub

Uhrin ocenil výkon Matějovského

Redakce

Neporazitelnost Teplic ve vzájemných utkáních s Mladou Boleslaví se začala hroutit od prvních vteřin utkání, neboť aktuálně nejlepší ligový střelec Pecka otevřel skóre již v první minutě. „Utkání hodně ovlivnil rychlý první gól, po něm jsme se chvíli hledali," přiznal teplický trenér Jiří Bartl. „Chtěli jsme zatlačit soupeře okamžitě po zahájení utkání a to se nám povedlo. Hráli jsme kompaktněji než soupeře, byli jsme aktivnější a proto zaslouženě vyhráli," prohlásil boleslavský Dušan Uhrin.

Tepličtí litovali, že se jim nepovedlo na rychlý vedoucí gól soupeře odpovědět proměněním příležitostí, které si vypracovali. „Kdyby Sabou a Fenin ve svých šancích trefili branku, byl by z toho gól. Do druhé půle jsme šli s úmyslem vytvořit na soupeře tlak, což se nám povedlo, vypracovali jsem si standardní situace, ale druhý gól z penalty nás zase srazil. V závěru jsme trochu hráli vabank, ale bohužel se nám nepovedlo dát kontaktní gól proti dobré obraně soupeře," dodal Bartl.
Dušan Uhrin zdůraznil, že v utkání bylo gólových šancí na obou stranách dost a z dobře pracujícího celého týmu pochválil hlavního stratéga. „V tomto utkání jednoznačně vynikal Matějovský, který sehrál jeden ze svých nejlepších zápasů, co je v Mladé Boleslavi."
Protože v mladoboleslavské sestavě dohrála spousta fotbalistů hodně pokopaná, nejvíce Abraham, který nuceně střídal, kvůli těžkému výronu v kotníku. "Už ve středu hrajeme pohár ve Zlíně, musíme se dát do pořádku," řekl Uhrin.

Fanshop banner