Mikolanda pro zranění nedohrál, ale bude fit
Klub

Mikolanda pro zranění nedohrál, ale bude fit

Redakce

Poprvé letos a vůbec v celém ligovém ročníku 2006/07 se dostal Petr Mikolanda do základní sestavy Uhrinova týmu a pro zranění nedohrál. Trenér dvaadvacetiletého útočníka postavil vedle Pecky do útoku proti Zlínu. O přestávce jej však musel vystřídat Kyselou, neboť Mikolanda nemohl kvůli naraženému krku a namoženým krčním svalům hýbat hlavou. Druhý den po zápase však už trénoval a těšil se na Teplice.

„Ve Zlíně jsem se zranil někde kolem třicáté minuty při hlavičkovém souboji. V zápalu hry jsem bolest moc nevnímal, ale o přestávce mě krk rozbolel tak, že jsem nemohl otáčet hlavou," popsal Mikolanda zdravotní neduhy, které ho nepustily do druhého poločasu zlínského utkání. „Hlavní je, že máme tři body," smál se navzdory zranění a nic si nedělal z toho, že zápas nedohrál.
„Pořádně jsem mu natažené svaly rozmasíroval a bude v pořádku,"
prohlásil optimisticky masér mužstva Václav Kubíček. Po čtvrtečním tréninku Mikolanda nafasoval prášky a masti na uvolnění svalů a krk si zabalil horkým obkladem. „Na nedělní utkání s Teplicemi chci být fit, musíme výhrou potvrdit body přivezené ze Zlína," těšil se Mikolanda na další ligový zápas.

Fanshop banner