Také v souboji rezerv byla lepší Sparta
Klub

Také v souboji rezerv byla lepší Sparta

Redakce

S výjimkou úvodní čtvrthodinky, kdy sparťanská rezerva vyvinula na boleslavskou branku značný tlak, mělo utkání vyrovnaný průběh. Přesto boleslavská juniorka opět vyšla bodově naprázdno a zůstáva na poslední příčce tabulky ČFL. Podobně jako v Příbrami jediným úspěšným střelcem boleslavský juniorky byl nejstarší a nejzkušenější muž sestavy Adrian Vizingr.

V prvním poločase po akci Vizingra měl obrovskou šanci Fabián, ale v opuštěné soupeřově brance trefil záda obránce. Do přestávky sparťanský tým hrozil především ze standardních situací, Boleslavským se povedla akce ve spolupráci Ordoše s Kučerou. Skóre však zůstalo bezgólové.
Měnilo se krátce po změně stran. Boleslavská obrana v 53. minutě nedůsledně přikryla protihráče při rohovém kopu a Binič toho využil - 1:0. V 63. minutě po centru Kučery vyrovnal Vizingr - 1:1. Ovšem hned z protiútoku ponechali Boleslavští neuvěřitelně mnoho prostoru Bínovi, který tak v pohodě skóroval - 2:1.

Sestava FK Mladá Boleslav"B": Michňa - Žáček, Pára, Skramužský, Horák - Kučera, Vajgl (66. M.Sedláček), Ordoš, Gögh (81. Svoboda), Fabián - Vizingr.

Góly: 53. Binič, 64. Bíro - 63. Vizingr

Rozhodčí: Moudrý

Diváků: 109

Fanshop banner