Proti Zlínu má Uhrin tým v plné síle
Klub

Proti Zlínu má Uhrin tým v plné síle

Redakce

Utkání 23. kola Gambrinus ligy FC Tescoma Zlín - FK Mladá Boleslav se hraje ve středu 18. dubna od 20,15 hodin. K vidění je v přímém přenosu České televize na speciálním sportovním kanálu ČT4. Kdo nemá jeho příjem, může průběh utkání sledovat v on-line reportáži na tomto klubovém webu.
Mladoboleslavská fotbalová výprava vyrazila na Moravu již v úterý odpoledne, přenocovala v Uherském Brodě a po středečním obědě se přesunuje do Zlína.

S Uhrinovým týmem neodjeli Riegel (rekonvalescence po operaci křížového vazu), Nesvadba (zraněné koleno z utkání s Příbramí) a Ordoš (po pauze zaviněné svalovým zraněním od příbramského protihráče posílil „B" mužstvo ve středečním utkání proti sparťanské rezervě). Pravděpodobná sestava FK Mladá Boleslav proti Zlínu: Miller - Ševinský, Rajnoch, Kopic, Palát (Rolko) - Dittrich, Matějovský, Abraham, Poláček - Kysela, Pecka. Když se Uhrin rozhodne nasadit Kyselu na pravou stranu zálohy, tak do útoku parťáka Peckovi bude vybírat z trojice Sedláček, Mikolanda, Holub.
Zlín bude postrádat Opielu, který byl vyloučený v nedělním mistrovském utkání Příbram - Zlín a disciplinární komise jej potrestala zákazem startu ve dvou mistrovských utkáních. Jinak by zlínský trenér Hoftych měl mít pohromadě tým, který v předchozím domácím utkání porazil Spartu Praha a v neděli přišel v Příbrami o výhru v poslední minutě z hodně přísně nařízené penalty.

Na domácím hřišti Zlín z dosavadních jedenácti utkání ligového ročníku 2006/07 čtyři vyhrál, tři remizoval a čtyři prohrál (skóre 12:11). Na podzim Zlín doma podlehl Slovácku 1:2, Plzni 1:2, Teplicím 1:4 a Slavii Praha 1:2. Od prohry s pražskou Slavií 11. listopadu 2006 Zlínští drží domácí neporazitelnost, když na podzim vyřídili Brno 3:0 a na jaře remizovali s Kladnem 0:0 a porazili Spartu Praha 2:0.

Mladá Boleslav venku vyhrála naposledy v neděli 10. září 2006 na hřišti Marily Příbram 2:1. Od té doby v osmi venkovních utkáních pětkrát prohrála (Teplice 0:2, Brno 0:2, Ostrava 0:2, Olomouc 1:3, Sparta 1:4) a třikrát remizovala (Liberec 1:1, Plzeň 0:0, Kladno 0:0). Má tedy co napravovat...

Fanshop banner