Juniorka vyráží proti Spartě a potom hostí Kolín
Klub

Juniorka vyráží proti Spartě a potom hostí Kolín

Redakce

Juniorku po sobotní příbramské prohře čekají v rychlém sledu další dvě mistrovská utkání České fotbalové ligy. Ve středu 18. dubna od 17 hodin hraje na pražském Strahově proti AC Sparta Praha"B" a v sobotu 21. dubna od 10,15 hodin na boleslavské Astonce proti FK Kolín. Boleslavskou juniorku ve středečním boji proti sparťanské rezervě posílí z prvoligového kádru pouze Michal Ordoš. Na sparťanské straně by měli v sestavě být stoper Drobný a středopolař Šimák, oba vykázaní z prvoligového kádru po prohraném utkání Sparty ve Zlíně.


středa 18.4.2007

17.00 hod. AC Sparta Praha - FK MB „juniorka"
/odjezd autobusu k utkání ČFL ve 14.30 hodin/
hřiště - TC Strahov

sobota 21.4.2007

10.15 hod. FK MB „juniorka" - FK Kolín
mistrovské utkání ČFL
hřiště - Astonka


AC Sparta Praha"B" je v tabulce ČFL desátá s 33 body, FK Kolín je dokonce třetí s 41 bodem, ale sedmibodovou ztrátou na první postupovou příčku, kde je tým střížkovských Bohemians Praha.
Sparťanská rezerva však není v domácím prostředí žádným suverénem, neboť z jedenácti utkání vyhrála jenom pět, v dalších dvakrát remizovala a čtyřikrát dokonce prohrála. A mladoboleslavská juniorka dokázala venku třikrát vyhrát a třikrát remizovat. Takže třetiligové body jsou ve středu 18. dubna pro oba týmy stejně vysoko.
Po třiadvaceti odehraných kolech je FK Mladá Boleslav"B" na posledním 18. místě ČFL. Na hradeckou juniorku ztrácí jeden, na teplickou juniorku čtyři a na 15. příčku, kde je momentálně Náchod a znamená záchranu v soutěži, pět mistrovských bodů. Což není nedostižná meta.

Fanshop banner