Z dorostenců nebodovali pouze unavení vítězové z Marseille
Klub

Z dorostenců nebodovali pouze unavení vítězové z Marseille

Redakce

Slávou znavení vítězové mezinárodního dorosteneckého turnaje v Marseille nestačili v tuzemské dorostenecké lize na zachraňující se teplickou rezervu. Vyřídila je rozdílem třídy. Zbylá dorostenecká družstva bodovala, potěšila především výhra mladšího Céčka nad teplickými vrstevníky.
Nedařilo se boleslavským družstvům v žákovské SSŽ lize, kde Áčko ani Céčko nestačily na soupeře v barvách Slavie Praha. Podobně v žákovské divizi podlehly Béčko a Déčko družstvům Slovanu Liberec.

Výsledky mládežnických družstev - 11.4.-15.4.2007

Ve dnech 11.4. - 15.4.2007 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav mistrovská utkání, a to s těmito výsledky :

FK Mladá Boleslav „A"dorost - FK Teplice „B" 0:3 (0:0)
„A" dorost po úspěšném vystoupení na mezinárodním turnaji v Marseille zklamal. Nedokázal si poradit se soupeřem, který hraje o záchranu v soutěži. Do přestávky jsme si vytvořili dvě vyložené šance, ale Chramosta v koncovce selhal. Hosté příkladně bojovali a ve druhé polovině druhého poločasu dokonale rozebrali naši obranu a své rychlé akce dokázali proměnit v zasloužené vítězství.

FK Mladá Boleslav „B"dorost - Podještědský F.C. Český Dub 1:1 (0:0)
Kombinační hra našeho družstva nevedla k překonání obrany soupeře, který se po většinu utkání jen bránil. Naše snaha končila převážně před pokutovým územím hostů, oživení do hry přinesl střídající Kubát, který dal také naší vedoucí branku v utkání. Český Dub dokázal využít hrubé chyby v obraně k vyrovnání.

FK Mladá Boleslav „C"dorost - FK Teplice „B" 2:1 (1:1)
V tomto bojovném utkání se naši mladší dorostenci utkali s velmi dobrým soupeřem, zápas hraný v dobrém tempu prověřil hráče ve všech směrech. Po chybě našich obránců se hosté ujali vedení, Kubát z trestného kopu ještě do přestávky vyrovnal. Po změně stran se obě družstva snažila o dosažení vítězné branky, nejdříve k ní měli blízko hostující hráči, nakonec se však opět prosadil Kubát a vstřelil po pěkné akci rozhodující gól, na který hosté již nedokázali odpovědět.

FK Mladá Boleslav „D"dorost - Podještědský F.C. Český Dub 3:1 (2:0)
V I.poločase jsme byli lepším týmem a zaslouženě jsme šli Zahustelem a Tiptou do dvoubrankového vedení, ve 13.minutě ještě Štěpánek neproměnil pokutový kop. Po přestávce se hra vyrovnala, naši hráči již nebyli tak střelecky úspěšní, kromě branky Volfa zůstala řada slibných příležitostí nevyužita.

FK Mladá Boleslav „A"žáci - SK Slavia Praha 0:3 (0:1)
„A" žákům se ani v tomto utkání nepodařilo bodovat, když hosté vyhráli naprosto zaslouženě. Naše družstvo se mohlo dostat Dragounem do vedení, ale od tohoto momentu hru ovládli hosté a přehráli naše družstvo ve všech směrech.

FC Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav „B"žáci 2:0 (0:0)
V utkání na půdě družstva z popředí tabulky jsme do přestávky poctivě bránili a dokázali jsme si vytvořit čtyři vyložené šance, ale bohužel jsme alespoň jednu nezúročili gólově. Vyrovnaný průběh utkání pokračoval i po přestávce, Liberec dokázal svojí první možnost proměnit ve vedoucí branku. Podruhé naše družstvo inkasovalo až v závěru z přísně nařízeného trestného kopu.

FK Mladá Boleslav „C"žáci - SK Slavia Praha 0:2 (0:0)
Ani naši mladší žáci nezískali ve svém dalším mistrovském utkání alespoň bod. Po bezbrankovém poločase se hosté po přestávce dokázali střelecky prosadit a potvrdili tak své postavení v popředí tabulky. Naše družstvo sice bojovalo, ale proti kvalitnímu soupeři se těžko prosazovalo.

FC Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav „D"žáci 3:0 (1:0)
Naši hráči začali utkání sympaticky, vypracovali si i možnosti ke skórování, branku se nám však vstřelit nepodařilo. Po chybné rozehrávce jsme naopak inkasovali. Po přestávce jsme se fyzicky zdatnějšímu soupeři vyrovnali, herně jsme byli i lepší, branky jsme dostali z trestného a pokutového kopu.

FK Mladá Boleslav „E"žáci - Sokol Libiš 4:0 (0:0)
Celý zápas jsme měli velkou převahu, do přestávky jsme ji nedokázali zužitkovat gólově. To se po změně stran změnilo a kromě vstřelených branek zůstalo ještě několik šancí nevyužito. Tři branky dal Bár, jednu přidal Landecký.

Výsledky družstev minikopané :

O víkendu sehrála naše družstva minikopané svá první jarní mistrovská utkání krajského přeboru starších a mladších přípravek. Níže Vám přinášíme jejich výsledky.

FK Mladá Boleslav roč.97

FKMB „A" - FC Slovan Liberec 3:0 Tomašov, Zörkler, Bartoň L.
FKMB „A" - Sokol Ruprechtice 2:2 Bartoň R. 2x, Kühnel, Tomašov, Štěpánek
FKMB „B" - FC Slovan Liberec 3:7 Kopal, Kostecký, Král
FKMB „B" - Sokol Ruprechtice 2:3 Podzimek, Král

FK Mladá Boleslav roč.98

FKMB „A" - SK Semily 7:0 Horáček 2x, Grus 2x, Pazderník, Jeníček, Tůma
FKMB „A" - Lomnice n.P. 9:0 Novák 3x, Poljak 2x, Pazderník 2x, Grus, Rakouský
FKMB „B" - SK Semily 2:0 Charvát 2x
FKMB „B" - Lomnice n.P. 13:0 Čejka 3x, Volf 2x, Petrův 2x, Hrdlička, Boška,Šimůnek, Lazorenko

FK Mladá Boleslav roč.99

FKMB „A" - FK Jablonec 97 „A" 1:3 Grus
FKMB „A" - FK Jablonec 97 „B" 1:6 Zákonov
FKMB „B" - FK Jablonec 97 „A" 0:3
FKMB „B" - FK Jablonec 97 „B" 2:0 Hrdlička, Chlebec

Fanshop banner