Umbro cup o pohár presidenta FK Mladá Boleslav
Klub

Umbro cup o pohár presidenta FK Mladá Boleslav

Redakce

Druhý ročník jedinečného turnaje fotbalových nadějí se uskuteční v úterý 8. května 2007 pod názvem Umbro cup o pohár presidenta FK Mladá Boleslav. Turnaj je určen pro fotbalová družstva žáků narozených po 1.1.1992 a pro kategorii mini žáků narozených po 1.1.1996. „Těším se na každého účastníka turnaje a spolu s nimi si přeji co nejvíce zajímavých a hodnotných fotbalových zážitků," řekl Josef Dufek, prezident FK Mladá Boleslav, který je iniciátorem a hlavním garantem žákovského turnaje Umbro cup.

Turnajová utkání se uskuteční na přírodních travnatých plochách v areálu Městského stadionu v Mladé Boleslavi, v případě mimořádného zájmu i na dalších travnatých plochách v Mladé Boleslavi (8. základní škola a Astonka), kde mládežnické týmy pravidelně hrají mistrovská utkání. Na Městském stadionu bude v průběhu turnaje připravená autogramiáda s vybranými hráči prvoligového týmu FK Mladá Boleslav.
Za účast na turnaji se neplatí startovné. Každé zúčastněné družstvo obdrží pamětní diplom a finalisté sady dresů, ve kterých odehrají finálové utkání a ponechají si je jako součást ocenění za přední umístění v turnaji. Účastníci finálových střetnutí dostanou po dvaceti volných vstupenkách na nejbližší utkání Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav - FC Baník Ostrava. Vítězové turnaje získají pohár.

Přihlášky družstev do turnaje zasílejte na adresu FK Mladá Boleslav, U stadionu 1118, Mladá Boleslav 293 01, k rukám Františka Žmoly nejpozději do 23. dubna 2007.
Dotazy zodpoví a nejasnosti upřesní František Žmola na telefonním čísle 777 109 918 nebo Jiří Hlaváč na telefonním čísle 724 689 042.

Fanshop banner