Juniorka zůstává nadále bez jarní výhry
Klub

Juniorka zůstává nadále bez jarní výhry

Redakce

Boleslavská juniorka na jaře ještě nevyhrála a nepovedlo se jí to ani v Příbrami, kde nastoupila se čtyřmi dorostenci v základní sestavě. Další dva se zapojili do hry v průběhu druhého poločasu. S poraněnými koleny marodí brankář Šeda (meniskus), kanonýr Voborník (křížový vaz) a Murárik, svalové zranění vyřadilo ze hry Mrvíka a trest za osm žlutých karet stopera Brezinského.

Příbramští šli do vedení již v 9. minutě, kdy boleslavští uprostřed hřiště chybovali a rychlou akci ukončil gólově Škácha - 1:0. Vyrovnání byli nejblíže Vizingr a Gögh, ani jeden však šanci nevyužil. A protože Příbramští také zmařili dvě gólové šance, skončil první poločas jejich nejtěsnějším vedením a pro Mladou Boleslav s vidinou naděje na úspěch. Padla krátce po změně stran.
V 53. minutě se ocitl v čisté gólové příležitosti Gögh, ovšem ve snaze přehodit brankáře přestřelil i branku. V té samé minutě se na druhé straně prosadil příbramský Tesařík, čímž naplnil letité fotbalové rčení o tom, že když nedáš jasný gól, tak ho dostaneš - 2:0. Boleslavským se podařilo snížit až v samém závěru utkání, kdy se prosadil Vizingr po rohovém kopu - 2:1.

Sestava FK Mladá Boleslav"B": Michňa - Žáček (67. Valeš), Pára, Skramužský, Horák - Kučera, Svoboda, Vajgl, Gögh, Fabián (62. M. Sedláček) - Vizingr.

Góly: 9. Škácha, 53. Tesařík - 90. Vizingr

Rozhodčí: Navara

Diváků: 50

Fanshop banner